Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık papağan geveze Yakup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lovest42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar bazıları beni tanır 9 ay önce talihsiz bir iş kazası sonucu omurilik felçlisi oldum ve evden dışarıya pek çıkmaz oldum. günümün tamamı bilgisayar basında geçiyor. kendime bi arkadaş olsun diye YAŞAR isminde bir jako cinsi papağan aldım. onu bi arkadasımıza sattım ve bu YAKUBU aldım. beni çok meşgul ediyor günlük hayatta azda olsa eğlencemi sağlıyor bi nevi arkadasım gibi.net bi şekilde konusuyor normal insan gibi.
konustugu kelimeler YAKUP, OĞLUM, LAN, BABAM bunun gibi bi kaç kelime biliyor.
KEDİ GİB MİYAVLAR KÖPEK GİBİ HAVLAR BİNBİR ÇEŞİT İSLIK VE MELODİ ÇIKARIR son derece evcildir ele gelir uçma kaçma gibi bi problem yoktur kanat ayarı yapılı şekildedir.

omurilik felçli arkadaslarım belki kendilerine bi faydası olur kendilerini bi nebze olsun mutlu ederler. fiyat konusunda önce araştırma yapın sonra yorum yaparsınız bir kuşa bu kadar para verilir mi diye şaşırabilirsiniz ama ben çok çok çok ucuz bi rakam verdim araştırdıktan sonra fiyatını anlarsınız konusma garantisi vardır görüp öyle alabilirsiniz.

EVCİL ELE ALIŞKIN KONUŞAN GRİ KONGO JAKO PAPAĞANI bu şekilde araştırabilrsiniz.
FİYAT: PAZARLIKSIZ 800 TL

grnt002qm.jpg

grnt028j.jpg

Kuş > Papağan > EVCİLÖTESİ KONUŞAN KIRMIZI KUYRUK FİYAT DÜŞTÜ ACİLL sahibinden.com

Benimde vardı ama hakkı rahmetine kavuştu güzel bir tür...
Bu arada iyi satışlar....

bence değer ama alerjimiz var tüye ve toza(korkarım sanırım ısırmasından) :)

tabiki önce sağlık alerji açısından çok kötü olabilir ısırmasına gelince bir şeyi zorla yaptırmadıgınız sürece kesinlikle ısırmaz canı istediği zaman her şeyi yapar

Bizim Samsun'da da vardı adı Yakup olan böyle bir papağan..Aynı papağan olabilir mi acaba ..? Ya da neden hep Yakup adını veriyorlar papağanlara..:)

Senin papağana benziyordu o da...:)

yaşıda küçüğe benziyor.benimde muhabbet kuşum vardı tavsiye ederim yanlızlık çekenlere çok iyi arkadaşlık ediyorlar.

Papağanınıza talibim..

Merhaba, ismim Hande, Antalya'da ikamet etmekteyim. Papağanınıza talibim. Ancak yaşını da öğrenmek isterim, zira esasen ben 2 yaşın altında bir Jako, yani göz rengi henüz sarıya dönmemiş, gri gözlü bir Jako aramaktaydım. Aramanızı bekliyorum, teşekkürler...
handeoztemel@hotmail.com,
0555 316 08 97, 0 538 321 23 77

şuan hastanedeyim izinli olarak geldim akşama tekrar yatacam 10 gün sonra görüşebiliriz siz o zamana kadar araştırmalarınızı yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt