slm arkadaslar bazıları beni tanır 9 ay önce talihsiz bir iş kazası sonucu omurilik felçlisi oldum ve evden dışarıya pek çıkmaz oldum. günümün tamamı bilgisayar basında geçiyor. kendime bi arkadaş olsun diye YAŞAR isminde bir jako cinsi papağan aldım. onu bi arkadasımıza sattım ve bu YAKUBU aldım. beni çok meşgul ediyor günlük hayatta azda olsa eğlencemi sağlıyor bi nevi arkadasım gibi.net bi şekilde konusuyor normal insan gibi.
konustugu kelimeler YAKUP, OĞLUM, LAN, BABAM bunun gibi bi kaç kelime biliyor.
KEDİ GİB MİYAVLAR KÖPEK GİBİ HAVLAR BİNBİR ÇEŞİT İSLIK VE MELODİ ÇIKARIR son derece evcildir ele gelir uçma kaçma gibi bi problem yoktur kanat ayarı yapılı şekildedir.
omurilik felçli arkadaslarım belki kendilerine bi faydası olur kendilerini bi nebze olsun mutlu ederler. fiyat konusunda önce araştırma yapın sonra yorum yaparsınız bir kuşa bu kadar para verilir mi diye şaşırabilirsiniz ama ben çok çok çok ucuz bi rakam verdim araştırdıktan sonra fiyatını anlarsınız konusma garantisi vardır görüp öyle alabilirsiniz.
EVCİL ELE ALIŞKIN KONUŞAN GRİ KONGO JAKO PAPAĞANI bu şekilde araştırabilrsiniz.
FİYAT: PAZARLIKSIZ 800 TL
Kuş > Papağan > EVCİLÖTESİ KONUŞAN KIRMIZI KUYRUK FİYAT DÜŞTÜ ACİLL sahibinden.com
konustugu kelimeler YAKUP, OĞLUM, LAN, BABAM bunun gibi bi kaç kelime biliyor.
KEDİ GİB MİYAVLAR KÖPEK GİBİ HAVLAR BİNBİR ÇEŞİT İSLIK VE MELODİ ÇIKARIR son derece evcildir ele gelir uçma kaçma gibi bi problem yoktur kanat ayarı yapılı şekildedir.
omurilik felçli arkadaslarım belki kendilerine bi faydası olur kendilerini bi nebze olsun mutlu ederler. fiyat konusunda önce araştırma yapın sonra yorum yaparsınız bir kuşa bu kadar para verilir mi diye şaşırabilirsiniz ama ben çok çok çok ucuz bi rakam verdim araştırdıktan sonra fiyatını anlarsınız konusma garantisi vardır görüp öyle alabilirsiniz.
EVCİL ELE ALIŞKIN KONUŞAN GRİ KONGO JAKO PAPAĞANI bu şekilde araştırabilrsiniz.
FİYAT: PAZARLIKSIZ 800 TL
Kuş > Papağan > EVCİLÖTESİ KONUŞAN KIRMIZI KUYRUK FİYAT DÜŞTÜ ACİLL sahibinden.com