Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Progeo manuel aktif tekerlekli sandalye

Konular
39
Reaksiyonlar
15
Progeo siyah renk aktif tekerlekli sandalye40cm. Satiliktir.

Özel msj atabilirsiniz. Sandalye 2 sene pasif kullanilmistir..

resmini çekmedim .ama çekerim .ben yeni 6-7 ay önce ottobock aldım .5200 tlye.38cm .ben progeo yu ottobock dan daha ergonomik buldum.sadece sandalye 36cm olsa satmazdım.:)) ama yedek sandalye olması gerekiyor. thy genelde kırıyor orasını burasını ve alışkın olduğum sandlye ile spor yapmak zorundayım.
nyse fiyatı bnce 2500 eder. isteyen oursa anlaşabiliriz de.

Resimlerini, katlanması vs özellikleri ile birlikte (resmini de) atabilirseniz bir inceleyelim. Hatta video daha süper olur :p:D Bir de ürün kaç kilo ve kaç kilo kapasitesi var

ürün sanırım 10-11 kg.lastikler girip çıkabiliyor.katlanıyor makaslı sandlye.yan kolçakları plastik.sandlye depoda duruyor .bi kaç gün içinde resimlerini çekmeye çalışırım.110-150 kg kapasitesi vardir bence.önlastikler havalı.

Yedek teker durumu falan yok sanırım bir de kış şartları için nasıl ? Tamamdır resimleri ulaştırabilirseniz bir pazarlığımız olabilir hayırlısı bakalım :)

yedek lastik derken. hangi firmadan tek sandlye alırken yedek lastik verdi size:))kışlık önden çeker 4x4 olayı ..tekerlekli sandalyeden bahsediyorum.sizin kafa iyi sanırım kusura bakmayın ama..nyse resimleri koyunca bakarsınız..

kış için yani gideri nedir teker durumu o bakımdan bazıları geniş enli tekerlerden oluyor da onun için .. Yedek lastik evet onu abartmış olabilirim :D iyi akşamlar

Üst Alt