Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Renault Clio 1.6cc RTE BVA ABS İstanbul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KnoTT

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Yaklaşık bir buçuk yıl önce aldığım aracımı satıyorum.
Araca gayet iyi baktığımdan emin olabilirsiniz.LPG,cam filmi,jant gibi ekstra hiç bir aksesuar yoktur..Arac Full'dür.(Klima,ABS,Yol bilgisayarı,Otomatik cam,Merkezi kilit vs..)

Marka: Renault
Model: Clio 2
Üretim yılı: 2000

14703027_cg8.jpg

Kasa Tipi:Hatchback 5 kapı
Renk: Gümüş Gri
Hasar Durumu: sağ arka kapıda çizik var.
Silindir Hacmi: 1.6
Motor Gücü: 105BG
Yakıt: Benzinli
Vites: 4 ileri Otomatik
Aracın Km'si:65500

Donanım bilgileri: Yalnızca sağ kol kullanımı kolaylığı (sileceğin sağtarafa alınması)
Diğer bilgiler:Araç tamamiyle orjinal ve çok iyi bakılmıştır.Takas düşünmüyorum.Yalnızca sağ arka kapıda çizik var(parkederken oldu.Bilerek boyatmadım.)

İlgili Kişi: Metin AMAÇ
Fiyat: 14400
Resimler sahibinden.com'da olduğu için buraya yüklemiyorum umarım problem olmaz..

Aşağıdaki linkten aracın resimlerine ulaşabilirsiniz..
www.tinyurl.com/clioclioclio

Herkese geçmiş olsun dileklerimle..

KNOTT arabanız gerçekten hoş ve temiz, ama sevgili kardeşim sen fiyatını normal piyasaya göre belirlemişsin. 10 yaşında araba bu. Senin çektiğin fiyata az biraz takviye yaparak bu aracın 0 km alınır. Ben burdan şunu belirtmek istiyorum engelli aracınızı satmak istiyorsanız gidin tertibatı söktürün ve ruhsatını yenileyin ondan sonrada çekin pazara. Buraya verilen 2. el araçlardan satılan hiç oldumu merak ediyorum.Bu fiyatla bu arabayı engelli birine asla satamazsın.

bende bayadır araba arastırıyorum gercekten fıyatlar cok pahalı gelıyor mılletın malı cok kıymetlı arabası gercekten cok temız olabılır temızdırde ama 14500 bunu alacagıma sıfır opel astra hp alırım 19000 bıne 0 km arac nede olsa

ben arkadaşın arabasına, fiyatına bişi demiyorum. kabul edilebilir ölçülerde. km si az, vuruğu çarpığı değişeni yok. donanımı iyi. yani araba normal fiyat olarak. sadece bu araba bu fiyata burada satılamaz. 14.400 buna vereceğime dediğiniz gibi 0 km 5 yıl garantili arabalar var onlar alınır.sonuçta 10 yaşında araba bu.

Merhabalar Herkese,

Uzun zamandır buraya bakamıyordum.Cevaplayamadığm için kusuruma bakmayın..
Araç için ozaman (şuan sattım) sattığım sitedeki ilanları baz aldım.Ayrıca üzerindeki aparatı sökme tutarlarını ben karşıladım.Ayrıca ilanı incelemeye devam ettiyseniz 12000TL'ye sattığımı belki fark etmissinizdir.

Uzaklar; Öncelikle görüştüğüm yer aracın satın alan kişi üzerine almadan ben aparatı çıkaramam dedi o yüzden bu şekilde ilana vermek zorunda kaldım ruhsatı o yüzden yenileyemedim.

Lovest42; Opel astra almanı tavsiye edeyeceğim sana..

Uzaklar; Haklısınız, çok daha uygun fiyata belkide daha kaliteli araçlar var fakat ozamanlar aklımdaki fiyat buydu.

Bilgi olarak belkide bunu forum da post etmeliydim ama engelli aracı normal birine satarken aparat çıkarma projesinin çizilmesi ve aparatın çıkarılması için (BANA SÖYLENEN) aracı alacak kişinin aracı noter onayıyla üzerine alması gerekiyormuş.

Görüşmek üzere..

son mesajınız açıkayıcı en azından tenezzül etmişsiniz tşk ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt