Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık renault megane 1

şanssız 35li

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Marka: megane 1 sedan
motor: 1.6 16 valve rte
vites Otomatik
yakıt:benzin+lpg
rengi:kiraz kırmızısı
kullanım amacı:özel tertibatlı özürlü aracı
özellikler:klima,hidrolik direksiyon,abs, çift airbag,camları otomatik,merkezi kilit,aynaları elektrikli,orijinal kaset çalar,direksiyon yükseklik ayarı.
km:101000
aksesuar:alarm,döşeme kılıflı,direksiyon topuzu,4 çelik ve gösterişli jant ve 4 lastik yeni takıldı temmuz ayında.
motor ve alt takım bakımı yeni yapıldı.yeni vize yapıldı.çok temiz ve gösterişli ve masraf yapmadan binilecek bi arabadır. 1 kuruş bile masrafı kesinlikle yoktur.

bende özürlüyüm kendim kullanıyorum temmuz ayında aldım arabayı bütün bakımları kesinlikle yapılmıştır. borcum olduğu için satıyorum.
hemen satış veririm görüşmek için cepten arayın mesajlara cvp veremem.
0537 521 65 99.

fiyatı 16200 ytl pazarlık var.
fiyatı çok bulanlar eleştiri yapmasın çünki o arabaya harcadığım parayı bi allah,bi ben bide sanayidekinler bilir.

İZMİRDEYİM ARACI İSTEDİĞİNİZ TAMİRCİYE GÖSTEREBİLİRSİNİZ. TERTİBAT VİTES KOLUNUN YANINDA ÇOK RAHAT KULLANIMI BEDENSEL ENGELLİLER İÇİN SAĞ EL GAZDA YANİ TERTİBATTA SOL ELDE DİREKSİYONDA.

resim ekleyecektim ama eklemeyi beceremedim ciddi düşünenler olursa cepten gönderebilirim.

saygılar

Kaça veriyosun ne tertıbat var detaylı yazarsan daha ıyı olur kanaatındeyım

Fotosu yok mu bu kızın
Öyle perde arkdasından olmazz..
Bakalım bu hatunun güzelliğine...
sen yüzüne bakmadan kız alır mısın :D :D :D : d :D
TayTISSSS

Tayfun abi sende aynı evden kız aldın değilmi biliyosun o evin adetlerini sende az değilsin...:)

yaw bu zirt pirt ilan koyuyor bi satiyor bi satmaktan avzğeçiyor :D

Esat komısyon al bılader sen bu ıslerden :D

fiyatı 16200 ytl pazarlık var.
fiyatı çok bulanlar eleştiri yapmasın çünki o arabaya harcadığım parayı bi allah,bi ben bide sanayidekinler bilir.

E gelde yorum yapma :) 2000 MODEL 2000 RXT FULL MODEL SENINKINE ARTI OLARAK 4 HAVA YASTIGI VE SIS FARI VE YOL BILGISAYARI OLAN ACIK MAVI MEGANE 1 I 4 GUN ONCE 13250 YE VERDIM (NOT : ARABADA BOYA DAHIL YOKTU BIRAK KAZAYI MASRAFI)
YANLIS ANLAMA KARDES USTUNE 2 LIRA DAHA VERIR MEGANE 2 ALIRIM
Renault > Megane > 1.6 RTE > 99 MEGAN RTE ( KAZASIZDIR ) #18895417 - sahibinden.com

edip kardeş aliş bu ilanlara yaw biz engelliler paralari havadan kazaniyoruz valla 1,5yildir bu sitede ki araba piyasasi normal piyasadan daima 4-5bin tl fazla oolur klasik ilanlar yani:)

Kardeş bir fiil galericiyim bızım aramızda kerız yoksa zaten bır bılene danısır mıllet yazsın farkyapmaz

ben kimseye zorla mal satmıyorum isteyen alır istemeyen almaz benim arabam 4 4 lük istediğim paradan aşağıda vermem bende parayı sokaktan toplamıyom heryerine bakım yaptım saat gibi çalışıyor.benim acelem yok çürüyen kokan malımda yok oyüzden istediğim paradan aşağısına vermem ne zaman satılırsa satılsın umrumda değil.:)

Allah hayırlı musterıler versın kardes gule gule yersın gelecek parayı ınsallah

Ama şunu belrtmeden gecemeyeceğim (bende özürlüyüm kendim kullanıyorum temmuz ayında aldım arabayı bütün bakımları kesinlikle yapılmıştır. borcum olduğu için satıyorum.
hemen satış veririm görüşmek için cepten arayın mesajlara cvp veremem.
0537 521 65 99.)
demekki biraz acelen varmış

borcum aylık ödeniyor arabayı satarsam peşin kapatacağım borçtan kurtulurum satamazsamda arabam kapıda yatsın bana hiç zararı yok,arabamdan gayet memnunum,her zaman para edecek bi arabadır. her ay yine öderim borcumu ben.borcuma karşılık gelirim var.siz galericiler alışmışsınız 3 kuruşa alıp 13 kuruşa satmayı,nerde darda kalmış paraya sıkışmış varsa üstüne pinekliyorsunuz.bu araba sizin elinizde olsa bakayım kaça verirsiniz.bu arabaya yaptığım masrafı ben biliyorum tabii sizin cebinizden çıkmadıki canınız acısın,o yüzden boş konuşmayalım.megane 2 alırmış,13250 ye satmış çok gördüm öyle diyenleri ve 13000 civarı alınan arabaları insanı yolda bırakır,adamın anasını ağlatır,masraf yapa yapa kurutur sahibini.

Yahu kişinin arabaya yaptığı masraf onun piyasa değerini arttırırmı ??? Anlamadım ki, ayrıca tamircilerden çıkamadım bi ben bi Allah bilir ne kadar para harcadığımı demişsin demek araban sorunlu birşey alanda senin gibi tamirciden çıkamayacak :D Neyse hayırlısı olsun diyorum ama ben olsan Megan 2 yi alırım hemde üzerine sadece 3.000 tl koyarak. ve birsürü artı özellikle.

Arabaya harcadıgın parayı kendin için harcadın güvenligin için harcadın iyi arabaya aldıgın yakıtın fiyatınıda ekle bari arakadaş biraz mantıklı olun ya o kadar parası olan engelli birisi gider sıfır alır hemde 2010 model hiç masrafada gerek yok.....

O kadar tamirciden çıkmamıs biz alınca bizde çıkmazsak o tamirciden ben eleştirmiyorum ama keşke ilanı yazarken biraz düşünerek yazsaydın.

şanssız 35li;

Guzel kardesım
Sanane 2 lıraya alırım 4 lıraya satarım kerızmısın sen alma
mısal 12000 lıraya 97 bmw3.20 aldım 26000 lıraya sattım 9000 harcadım tamı tamına ancak tam 19 gun sanayıde sabahladım
1- Yol masrafın bana aıt gel galerıme tezgahtakı arabaları gor becerebılıyorsan yap ?
2- 13250 ye sana ınandıgın tum yemınlerı ederım 2000 model rxt magane 1 ı astsubaya hemde 15 dk da satmadımsa (arka sol cam motoruna 100 lıra masraf yaparak computestten kazasız boyasız ) satmadımsa namuzsuz serefsızım
3 haklısın bır cok galerıcı serefsızdır ama ıkı dakıka delıkanlı ol ve benı tanıyarak bana soyle o kelımelerı tekrarlıyorum yol masrafların bana aıt
Sana 18000 lıraya megane 2 dynamıc bulmayan edip de serefsızdır de hadi buyur gel arabanı 13000 lıra sayıp uzerıne 5000 lıra alıp sana 2004 megane 2 verecegım computest ten gecmesı kaydıyla ?

''arabaya yapılan masraflar, arabanın değerini arttırmaz.''

duyuru

''arabaya yapılan masraflar, arabanın değerini arttırmaz.''
arabaya yapılan masraflar fuzuli ise dediğin doğru,ancak gerekliyse mesela 4 lastik,4 jant değişimi,lpg taktırmak,motora komple bakım yapmak,(triger kayışından tutunda buji ve kablolarına,yağına hava filtresi,balatalarına,disklerine,direksiyon kutusunun içine fiberlerinin ve tıkırtı burçlarının değişimine,şarj dinamo kayışının değişimine kadar,yapılırsa)alarm taktırmak,döşeme kılıfı taktırmak,direksiyonun sedefinden,topuzuna kadar taktırılırsa,arabaya albeni denecek şekilde yapılırsa tabiki de değeri artar.(bu yazdıklarımı ancak araba sahibi olan ve işine gelen anlar ve bilir) (benim aracım böyle işine gelen alır,işine gelmeyen kendi bilir zorla satılık mal yok bende) herkese iyi günler

Üst Alt