Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık roho havalı mınder 10 cm 500 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mariyahci

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bır abıden gelen mınder var elımde o cok az kullandıgı bır mınder ama bana uyumsuz 10 cm yukseklıgınde oldugu ıcın bana olmuyor 5 cm almak ıstıyorum o yuzden satıyorum mınderın kagıtları yama mazemelerı pompası hepsı vardır kutusuda olsa sıfırmı ıkıncı el mı anlamazsınız o derece temız bır mınder zaten sıfır fıyatını bılıyorsunuz mınderlerın amacım sıfır alıpta 2 katı fıyat verene kadar yarı fıyatına verıyorum benımde 5 cm alabılmek ıcın param ol[SIZE=3]​[/SIZE]mus olur ... resım atmasını bılmıyorum ama baska bır sıteye koyucam o zaman lınk verırım buradan :)

ROHO Quadtro Cushion (high profile) modelı hava ayarlamalı olcusune yarın bakarım dolabın uzerınde duruyo kullanmadıgımdan ;)

bu 42X42 cm ebatlarındadır yaklaşık.. 4 hücreliler 38X38 cm eder..

eger benim istediğim şekilde olursa almayı düşünüyorum.
kaça kaç olduğunu da öğreneyimde olursa sizinle irtibata geçerim...

42.5 X 42.5 EBATLARINDA SIMDI BAKTIM benım eskı mınder 42x42 aynı ebatlarda ust uste koydum ;) eger uyuyorsa sıze 05465309188 numaradan ulasabılırsınız herzaman burda olamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt