Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık roho minder var mı ?

titan

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
1
Tekerlekli sandalye kullanan yaşlı bir teyzemizin ROHO minderi patlamış ve bir türlü tamir olmuyor...Elinizde kullanmadığınız ROHO minder varsa hayrına verirseniz sevap işlersiniz yok bedava vermem derseniz ki ondada haklısınız uygun fiyata satın alalım...İlgilenen bilgi veren yardımcı olan arkadaşlara teşekkurler şimdiden.

ROHO nun satış temsilcisi filan yok mu ? Yardımcı olacak kimse yok mu?
Sesimi duyan kimse yokkkk muuuuuu:eek:

roho deyınce mıllet başlıktan kaçııyor :))işin şakası bır yana ıkıncı el satış yazın pisyasa oluşsun

Ben fahri sahibi saylırım Roho minderin. Benden çok tanıtımlarını yapan ve methiyeler düzen müşterileri olmasa gerek. :):) Ama nerde bu Amerkalılarda insanlık! Bi gün de demiyorlar ki, bu hizmetlerin için al sana 10 tane minder... :)

Bende satılık minder yok. Ama senden ricam o tamir edilmeyen minderin resmini çekip gönder buraya, delik olan hücreleri çok net şekilde yakından görebilmemi sağla, ben sana onu yama yapacak tekniği ve yedek parçayı göndereyim.

Sayın OTURANBOĞA, bu minderin sorunu zaten patlak yerinin bulunamaması..l astikciye götürdük suya batırdı var mı kaçıran yeri diye orda bile çıkmadı ama alet bi şekilde salıyo havayı...
netice olarak arkadaşların kullanmadıkları bi köşede duran II. el roho varsa satın alalım. tşk.

Olmaz öyle şey... :) Ben bu minderin kompetanı sayılırım artık, bi şekilde hava kaçırıyorsa, ben onu bulurum ve tamir ederim.
Lütfen bana gönderin o minderi...

Üst Alt