Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık sıfır-2. el Star havalı minder: 40x40x5. 1005 TL

gadjodilo

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
3
SATILDI

_____
Star marka standart model 5 cm yüksekliğinde, sıfırdan farksız, tekerlekli sandalye ile birlikte hediye geldi ama ben kullanamadım. Bugüne kadar da hiç havalı minder kullanmamıştım. Ihtiyacı olanlar garantisi devam eden bu ürünü kaçırmasınlar derim.
Fiyat 1005 tl dir.

Not: Alınalı 2 ay oldu halen 22 ay garantisi var.

Sahibinden.com ilan no : 43268465

Alıcının ihtiyacına göre ufak bir pazarlığı vardır.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...li-minder-star-in-40-40-5-cm-432684658/detay/

1005 tl den bahsediyon alıcıya hayırlı olsun 1005 tlde az 2000 bin yap onu

Beyefendi teşekkür ederiz öncelikle ihtiyaç sahibi bir arkadaşımız alabilir. Ancak yaşadığınız yer Uruguay gözüküyor. Zaten bilmem kaç Euro da kargosu gelir. Bunun için bir çözümünüz varsa ihtiyacı olan arkadaşlara haber verelim.

emrah abi 1005 tl ye satıyor sıfırı 800 tl ne iş :D

Abicim onu da geç yaşadığı yer Uruguay ilan Yalova neyse ihtiyacı olan ilgilenir.

arkadaşlar sıfır fiyatı 1800 tl. ben mi yanlış biliyorum.
Teksan inovatif ten aldım lütfen siz fiyatı bi kontrol edin. herhangi bir yanlışlık varsa güncelleyelim fiyatı.

arkadaşlar fiyatı 30 saniye önce kontrol ettim 1750 tl. star marka 40*40*5 havalı minder.

canınızı mizah istiyorsa fıkra anlatayım urugaayı örnek gösteren arkadaş bi araştırsın bizden daha iyiler. anguslar oradan geliyor.

300 tl var satarsan alırım , tel bırakim anlasalım ihtiyacım da var acıkcası

Havalı minderi ben aldım sağolsun arkadaş fiyatta ikram etti .

Üst Alt