Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık sıfır Notebook ve LCD TV

Siteden ihtiyacı olan arkadaşlara özel indirim uygulanacaktır

notebook değilde hızlı bir laptopa ihtiyacım var temiz sorunsuz ders programlarım ıcın kullanabileceğim fiyat verirseniz yada link sevinirim..

link verilmiş fiyatı orada yazıyor.notebook 850 tl, lcd tv 1590 tl.alan,alabilen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

kenan bey
yukardaki link den ürün bilgilerine ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Taksitli ve peşinde alabilirsiniz.

filiz hanım.Notebook özellikleri orta kullanıcılar için uygun çok özellik isteyen programlar kullanacaksanız o ayrı.

Ben linki tekrardan yazayım detaylarını inceleyin fiyatta yardımcı olurum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-bilgisayar-acer-as5734z-452g25mnkk-intel-core-duo-intel-t4500-2-3ghz-800mhz-33927188/detay

Teşekkürler Musa Bey

İlanımdaki Notebook GET li fiyatıdır onu belirtmedim yani benimde satışım sizin bahsettiğiniz civarlarda hatta 20 -30 tl daha uygun site üzerinden GET ( Güvenli E-Ticaret ) özelliğini kullanıldığı zaman %6 kesintisi var.
Fiyat oranı ona göre ayarlanmış.

Zaten yukarda da belirttiğim gibi site deki arkadaşlara fiyat indirimi yapacağım diye.

Anladım arkadaşım hayırlı satışlar...

Üst Alt