Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık sopur aktif spor sandalye

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Acil satılık fiyat 1100 lira (kargo dahil)

sopur aktif spor sandalye
oturma genişliği 44-45 cm
katlanabilir
arka lastikleri ve ayaklıkları çıkabiliyor
ittiren kişi için tutacaklar yukseklik ayarı yapılabiliyor
patlamaz dolgu tekerlekler ve çamurluklar
jant kapakları ile jant telleri korunuyor
nakit ihtiyacından dolayı bu fiyata satılıktır

resimleri yükleyemiyorum lütfen mail adresinizi yazın.. resimleri gönderirim..

sahibinden.com da ilan numarası 155076444

valla dostum 3 aydır scoteri satmaya çalışıyorum .750 ye düşün yani..600 bile razıyım sen 1100 diyosun.anla yani

her ne kadar ikisi farklı kategorilerde de olsa sen de kendince haklısın ama sandalyenin de bana maliyeti belli...

geçende aynı tartışma oldu, aktif sandalye hele ki alman veya isviçre menşeili ise 20 yaşında bile olsa temizine 1100 lira komik bi rakam bence. en dandik (ithallerden bahsediyorum) aktif sandalye olmuş 6000-7000 TL, 1100 TL ye pahalı deniyor. Ha şunu kabul ederim, arkadaş engelli camiasında aktif sandalyeye verecek para yok, devletin de ödediği meblağ ortada deseniz eyvallah. evde bi sopur var bana geldiğinde 11 yaşındaydı (şimdi 21 yaşında), veren dedi ki sen bunu eskit ben de yenisi alayım bunu verip. anasını belledim sandalyenin dağ bayır deniz nehir sokmadığım sürmediğim mekan kalmadı. resmen şişko nuri muamelesi yaptım sandalyeye. hemde günlük kullanım için üretilmiş bir ürün olduğu halde yemin ederim rulmanları değiştireyim, şöyle 200 300 liralık masraf yapayım bi 10 sene daha gider. piayasada 2. 3. kalite 10 tane sandalye gömer bu mallar. hele ki sigara içen biriyse aylık 200-300 TL sigaraya veriyorsa bu sandalye pahalı demesin bence bedava. oturma genişliği uysaydı bi arkadaşa tavsiye edecektim ama onun en fazla 40 tır oturma genişliği. neyse umarım kıymet bilen birine gider.

arkadaşlar ilan güncel.. ihtiyaçtan fiyat 900e düştü ama kargoya karışmam.. otobüsler alırsa yollayabilirim otobüs ile..

Üst Alt