Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Tam otomatik 1998 model Mazda Familia 323 1.5

edipbalkan

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
Sıfır araç alındığından 1 yıldır kullandığım mazda satılıktır
lacivert renkte değişeni olmayan doludan dolayı komple boyalı kazası kesinlikle yok şasede motorda otomatik şanzumanda 0 hata çıkacaktır değişeni kazası kesinlikle yoktur Klima yoktur Sıralı LPG ruhsatına işlidir Normal araçtır herkez alabilir Pazarıksız 11000 TL ye verilecektir
Resim yükleyecek vaktim yok Araç Ankaradadır ilgilenenler 05447114322 den ulaşabilir
Can sıkıcı yok bu para etmez şudur budur yorumlar yaparak geyik yapacaklara şimdiden işlerine bakmalarını öneriyorum.

Baba büyüksün ne diyorsan o seni yakından tanırım sözün ne ise özünde odur oto alacak arkadaşlara duyrulur

Edipcim hayırlı satışlar inşallah en kısa zamanda satarsın...

Yeni araban hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda satarsın..

Syn edip balkan fiyat konusunda kestirip atmışssın oraya sorularıma cevap alabilirsem dönmek isterim.arabanı iki basit cümleyle açıklamışssın alıcılar adına yazıyorum mazda 323 kasa ve kalite olarak türkiye yollarına uyumludur kabul peki bu aracın kmsi kaçta bujileri balataları diskleri triger seti filtreler kaç binde değişti veya değiştimi lastiklerin durumu ne tüpün bakımı kaç binde yapıldı yapıldıysa neler değişti enjektörler ve filtre gaz ayarı alıcı olarak bunlar önemli fiyat ikinci planda verilen ilanı yetersiz gördüm

Buraya yorum yazmak yerine ciddi düşünecek birinin özelden yada telle yapacağı görüşme daha net olacaktır.Araba her bakımdan isteyen ustaya götürülür talep eden olursa makinaya sokulup detaylı check list i tarafına yollanır başka sormak istediğiniz şeyler varsada özel pm açık oradan görüşebilirsiniz.Oda olmadı telim 5447114322 arayabilirsiniz 7/24

Sen herşeyi yaz

Syn edip balkan sen iki satır yazı yazmayamı erindin sen herşeyini yaz ben aklıma takılan soru olursa tabiki ararım yalnız hatırlatayım ustaya göster chkap yaptır bunlar hikaye usta balataların kaçta değiştiğini bakıp söyleyebilirmi veya chakap aracının diskleri kaçta değişmiş söyleyebilirmi tabiki hayır aracın genel durumundan bahseder sana yürürü şanzımanı öncelik onuda dik bir rampada deneriz ve düz yolda ani kalkıp durmalar vurma yoksa şanzımanda sorun yok bu cepte aracın özgeçmişine gelirsek bana sözle evveliyatı bu şu değiştik böyleydi vs hikaye olmaz çıkarır faturaları koyarsın alanda razı kalır satanda hayırlı işler

Benim satılık aracım yok sana güzel kardeşim beni yorma .!!! Lütfen

engelli arkadaşlara satamazsın.. aracı piyasa değerinin altında versen kusur ararlar.. sıfır alırısın eski aracı satarsın neden sattı acaba derler, demezlerki sıfır aldı.

başımdan geçti bilirim; bende önceden reno brodvey vardı. engelli arkadaşlara dedim yabancıya gitmesin ben sıfır alıyorum diye satıyorum dedim, bir sürü bilmişlik yaptılar yok almanyadan çok ucuza gelir pahalı vs. söylendiler.. bende sıfır alığım bayiye aracı 5000 e bıraktım.. daha sonra galerici bayiden satın almış ve 5000 bıraktığım aracı engelli arkadaşa 6500 tl ye satmış.. bana bunu anlattı çok iyi kar ettim araban temizdi dedi.. bende iyi yapmışsın dedim ne diyebilirim... bunu paylaşmak istedim sizlerle.

Araçlarla ilgili yazdığım yorumlarıma bakın ben doğruyu söyleyince herkes kızıyıor ben zaten aracına talip değilim aracı alacaklar yada niyeti olanların izleyeceği bakacakları hassas olacakları noktalarda ışık olmaya çalışıyorum. Opel astra ilanım var benimde bir bak neler yazmışım ona göre analiz yap gerçekler acı acılarda gerçektir alınma yok son olarak kardeşinde değilim

Benim anladığım Edip bey malına güveniyor + tok satıcı + paraya ihtiyacı yok? + mal bu fiyat bu hiç uğraşamam işine gelen alsın diyor olay budur, bize helal olsun ağa yakışır hayırlı satışlar demek düşer. Tabiki aracı hiç görmeden (Resimde bile) almak isteyen olabilir? parasını havale edersin, Edip bey'de aracı bir çekiciyle adresinize yollar (Çekici ücretini size ait) :D

:)

Syn Başkan53 Yazdığın şekilde hiç araç satıldığını görmedim veya siz bu şekilde bir araç aldınızmı.görmeden baktırmadan ne bileyim benim mantalitem almıyor bu konuda üzgünüm (ayrıca tok bir satıcı ilan yerine gider galeriye verir hiç uğraşmaz çayını içer parasını alır çıkar ) olay budur

relaxx;

barın arkadaşım mesajımı okumuşsunuz fakat anlayamamışsınız, akıl var mantık var siparişle havaleyle ikinci el araç alındığı nerede vaki olmuştur? demekki işin içerisinde ESPRİ var.! Ayrıca kişinin tok olması illada aracını galericiye vermesini gerektirmez, belki o zefki kendisi tatmak istiyor alıcıyla bire bir pazarlık edecek kıyasıya el sıkışacak vs vs işin o kısmı bizi ilgilendirmezki öyle değilmi? Bu kadar hiddet sağlığına iyi değil boş ver sakin ol, her şeye rağmen hayat devam ediyor...

Not:Her şeyi dert edersen çok yaşamazsın...

Syn Başkan 53 öyle yorumlar okuyorumki inanın ben eksik birşey görünce çıldırıyorum kimse çocuk değil burada yardım paylaşma ve dürüstlük olmalı tabi herkesi aynı kefeye koymuyorum buradaki usul usul değil sana buradan araç konusunda çevremde mağdur olan ve bir hurdaya mahkum olan bir sürü canlı örnek verebilirim kimse artık bunları yaşamasın az öncede yazdım sitede astra ilanım var bir bakın ve diğer ilanlara bir bakın yazılacak çok şey varda şu an yazacak durumda değilim bu arada notuna gelirsek ömrü yaradan biçer

Susuyum diyorum olmuyor güzel kardeşim diyorum yaranamıyorum
1-Ben zaten galericiyim ne demeye arabayı galeriye vereyim
2-Bu sitede rapor alamayıp 2. el otomatik araç arayan olurmu diye bu ilanı buraya verdim
3-Bu ne ilk sattığım araba ne son olacak şahsımı tanımadan ne demeye yorum yazarsınız
4-Bu sitede lüzumsuz o kadar çok ki önce yorum yazacağın adamın profilini yorumlarını incele öyle konuş
Yeter sayın moderatörüm konuyu kilitleyip kapatırmısın kimseye satacak arabam yok herkez saolsun.

bu sitede luzumsuz okadar çokki size katılıyorum ayrıca siz tanımak zorunda değilim beni kimsenin tanımadığı gibi şahsınızla ilgili bir problemim yok olmazda ben gerekenleri yazdım kendi düşüncelerim doğrultusunda elştiriye açık olmalısınız bu bence önemli bir faktör esnafsınız beni anlamışsınızdır.

Slm arkadaşlar ortalıgı hafifletmek babında ufak bi soru sorayım.2001 cd astra otomatik beyaz relax arkadaş kızmasın hemen söyleyeyim tüm bakımları herşeyi yapılmış lpg yeni ben taktım 10 ay evvel jant sıfır lastik güzel ortalama piyasası 3 aşa 5 yukarı ,kaca gider.bende sıfır alayım diyorum.km.80000 de galericiler de varmış bu muhabbette yazarsanız sevinirim teşekkürler,

ALİRİZA;

17000 22000 aralıgında piyasası vardır km ve ve temizlik farkıyla 19 21 aralığında satabilirsiniz diye düşünüyorum tabi değişen ve boya durumuna göre değişebilir.Beyaz renk astrada tutulan renktir Galericiler dersen arabana vereceği rakam 16 liradır

Üst Alt