Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık tekerlekli sandalye için ikili araç rampası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstcetin

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
AKÜLÜ ARACIMIZ İÇİN 2 MT UZUNLUĞUNDA RAMPA YAPTIRDIM. ANCAK ÇOK KULLANAMADIK. İŞLEVSELLİĞİNDEN DEĞİL AKÜLÜ ARABAMIZ KÜÇÜK OLDUĞUNDAN KALDIRIP KOYMAMIZ DAHA KOLAYIMIZA GELİYOR.

ANCAK DAHA AĞIR AKÜLÜ ARAÇLAR İÇİN GEREKLİ BİR APARATTIR.
ARACIN İÇİNE SIĞMASI İÇİN İKİYE KATLANIYOR.
DACIA LODY ARAÇIMDA KULLANIYORUM. ANCAK ÖLÇÜLERİ VE KATLANIRLIĞI SAYESİNDEN BU TARZ TÜM ARAÇLARA OLUR.
ARACIN GİRİŞİNDE EĞİM OLDUĞUNDAN ARAÇLARDAKİ KAPAK ÇIKINTISI SORUN OLMAYACAKTIR.
Rulo Rampa | Engelleri Aşmanın En Kolay Yolu Ankara İvedik'deki yerlerinden aldım. Ürün İkiz Rulo Rampa olarak geçiyor.
Yetkili ile de görüştüm. Farklı bir marka olsa bile aracınıza uyum konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler.
İkinci el olduğu için almak istemediler. Ancak birkaç kez kullandığım bu rampaları daha uygun fiyata almış olacaksınız.

1000 TL istiyorum.

Sahibinden İlan Numarası : 279112450
ENGELLİ AKÜLÜ ARAÇ RAMPASI - İKİLİ - Sahibinden Aksesuarlar Tekerlekli Sandalye sahibinden.com'da - 279112450

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt