Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Voit Oxycycle el ve ayak kondisyon bisikleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunc@y

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, daha önce site üzerinden bu tarz bir ürün aramış ancak bulamamıştım. Sahibinden.com üzerinden 2. el temin ettiğim ve yaklaşık 2 ay kullandığım kondisyon bisikletini ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Sıfırı 450-600 TL civarında satılıyor. Ben belirttiğim şekilde 275-TL + kargo bedeli ile satın almıştım.
Fiyat olarak 250,00-TL + kargo benim için uygundur.

Bisiklet motorlu ve elektrikle çalışıyor. El kumandası ile 5 farklı hız ve 5-30 dk. arası çalışma ayarlanabiliyor. Tabi ki sağlıklı kişiler manuel olarakta kullanılabiliyor.
Ben bisikleti paraparazi olduğum için kaslarımı korumak ve geliştirmek amacı ile almıştım. Belirttiğim üzere yaklaşık 2 ay pasif ve aktif fizik tedavi hareketleri ile birlikte kullandım. Gerçekten çok faydasını gördüm.
Ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. En erken 3 ayda ayaklarım üzerine basmaya başlayabileceğim söylenmişti. Ben 45 günde ayağa kalktım. Şuan desteksiz dengeli olarak ayakta durabiliyor ve hafif dengesizde olsa desteksiz yürüyebiliyorum.
Herkese sağlıklı günler ...

Bugün forum üzerinden bir arkadaş bisiklet için tarafıma mesaj atmış.
Bisikleti 3-4 ay önce elimden çıkarmıştım. Bu sebeple konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt