Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satılık Wollex W123 sıfır akülü sandalye

Dangerman

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
wollex w123 akülü sandalye kullanılmamıs sıfır fiyatı uygun vericem irtibat numarası 0533 48 48 222

fiyatını yazarsanız daha dikkat çeker bence ben bile ilğilenebilirim

2500 liraya vericem piyasa fiyatı 3000 ile 3200 lira arasında int sitelerinde buda sıfır hıc kullanılmamıs aküsü sarj edilmemiş bile ingiliz malı joistik..

neden sattığınıda söylesen? aynı aracı 5 6 ay önce aldım ? ki araç piyasada 3.000-3.200 değil lütfen doğru bilği ver

satma sebebiniz eger markayı beğenmemek yada sık arıza yapıyor olması gibi bir sebep ise lütfen bilği verirmisiniz çünki ben 2 gün içinde w 129 modelini alıcamda eger öyle ise hiç bulaşmayım nedersiniz

boodi bende wollex w123 var 2 ayda 2 ön bilye ve ayaklığın teki kırıldı servise verdim 1 ay sonra geldi 2 ay geçti kol dayama yeri kırık ayaklık yamuk modelde 4 tane ışık var arkalar sürekli kırılıyo gittiğinde arabayı çok övücekler ama ömrü en fazla bebek hassasiyetinde kullanırsan 2 yıl 2 3 kere servise gider

Üst Alt