Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Satıyorum Hyundai i20 1.4 MPI ELITE OTM. (benzinli) 2016 panoramik açılır üst tavan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avci2209

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
[SIZE=3]SATILMIŞTIR[/SIZE]

Merhaba Aracım 1400 km 24/12/2016 trafik tescilli. Özel tertibat-sız otomatik araçtır.
Ayakta sol alt ekstremitede polio sekeli engelli durumuma uygun olduğundan özel tertibat yapılmasına gerek duyulmamıştır. Hatasız belasız tertemiz aracımı satmak zorunda olduğum için üzgünüm.

Engelliden engelliye satış devri yapılacaktır.Plaka sorgulamak ve araç bedeli 45 BİN TL ilgilenenler mesaj atabilir.

Şimdiden hayırlı olsun .

Silivri /İstanbul

Araçtan anlayanlar için fiyat normaldir. 1400 km . Alan alır almayan almaz .
Malımızın düşmanı değiliz ki değersizleş tirelim bu güzel aracı.

Acil durumdan dolayı fiyattı düşürdüm bu yüzden 40 bin TL PAZARLIK SIZDIR. ilgilenenler 05414571388 arayabilir.
Km güncelliyor um şu anda 1600 km'dir.

Aracın 0 km si 49.000 tl ise arkadaşımız 40.000 tl ye veriyor aracın km 1600 de 1600km için 9000 tl indirim bence araç arayan arkadaşlar için çok güzel bir fırsat araç zaten sıfır ayarında illaki 0 km olması gerekmez

acil durum olduğu için gözden çıkardık aracı bence fırsat bu. Sahibinden sitesinde ilan no 385278365 foto görmek isteyenler için.

sizin aracın sıfırı zati 46000 tl üşenmedim arayıp sordum bayiye dizel otomatik en full olanı da 49000 bine geliyor gerisini varın siz düşünün ...

Normal kişiler talep geliyor çok .Ben benim gibi engelli arkadaşıma satmayı bekliyorum.

arkadaşlar araba sıfır zaten bence fiyat iyi

avcı2209
Keske basta yazaydın bende bir ay oldu alalı jump peketini aldım alacağıma senin aracı alırdım yazık oldu peşinde aldım

paranoya komedici misiniz.

babacan25 canın sağol sun . Araba dan memnun musun ?

ilk önce 45 bindi 1400 km di sonra 40 bin oldu 1600 km oldu sen ne ayaksın insan araçının km sini bilmezmi arkadaş

avcı2209
Memnunum yeni motor diyemi yakıyor

Gelen seneye tüp taktıracam
SNITCI
adamın malı nasıl isterse öle satar lütfen laflarınıza dikkat edin

SNITCI efendi konuş araçı kullanıyoruz KM güncelliyor uz . fiyat konusunda acil dedik ya ne gerekiyorsa yapıyoruz !!!

babacan25 araçla işe git gel haliyle KM yükseliyor :)

2100 km oldu hehehe

Satamazsam tüp bende taktırcam

Adam daha arabasının kaç Km olduğunu bilmiyor araç satıyor.. ayrıca bu arabanın sıfır fiyatlarına baktım 50 Bin TL fiyatı.. bunu alacak insan gider sıfırını alır.. 2.ci el almaz.. 35 bin yada 38 Bin gibi fiyata satarsan alıcı bulur..

onun haricinde kimse almaz bu fiyata..

Araba konusunda senden daha bilgiliyim.. milleti kazıklayacam diye kendini yırtma.. aldıgın paranın hayrını göremezsın elinde patlar.. selametle kal

arkadaş bu millet senden daha akıllı sen merak etme

31.01.2017 itibariyle araç satışmış EROL arkadaşımız hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt