Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Savaşta barışta askerliğe elverişli değildir raporu sivilde ne işe yarar?

LBJ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ,

Öncelikle site kurucusuna ve üyelerine teşekkür ederim. Uzun zamandır okuduğum bir siteydi , üye olmak yeni nasip oldu.
Ben 3 yıl üst üste askeri hastahaneye gittikten sonra üçüncü yıl sonunda , Savaşta barışta askerliğe elverişli değildir raporu verdiler. Raporun aslı yaklaşık 6 ay sonra gelecek dediler , 3 ay geçti 3 ay kaldı beklemedeyim.
Şu aşama da tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak. (Bu arada teşhis Obezite)
Bu bana verilen rapor engelli raporu yerine geçiyor mu? Yani erken emeklilik konusu hakkında bana bir hak tanır mı? Veya şuanda kurumsal bir firma da çalışanım vergi muafiyeti sağlar mı?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim , her şey gönlünüzce olsun.

%40 alamazsiniz bnce tedavi edilmesi zor biseyse elinizden gelcek bisey yoksa alabilirsiniz belki ama zor

LBJ
Hayır o rapor engelli sağlık kurulu raporu yerine geçmez ve hiç bir işinize de yaramaz.

askerliğe elverişli olup olmadığına dair raporunuz .. sivil hayatta devlet hastanesınden alacağınız rapor gecerlıdır

Üst Alt