Ç Ö Z Ü M basit çözecek basiretli engeldaş yok!
Bu ülkede hak verilmez! Alınır...
Peki nasıl olcek bu iş
Türkiye de bir bdp örneği var.
Ne yapıyorlar
Parti olarak meclise girmelerini devlet engellemiş! %10 ileri demokrasisi ile
Bağımsız olarak 20-30 herneyse birey olarak giriyorlar.
Peki bizim engelli siyasetçiler niye gidip kendinden olmayanlara tabi olup da!. Biad ediyorlar?
Biad peygamber vasfında dosdoğru eşrefi mahluklara yapılır. Hatta Ana ya Baba ya itaat te bu kabildendir. Öyle Allah a asi anaya, babaya, devlet reisine itaat falan edilmez!!!
Benim siyasetle falan işim yok! Fakat mevcut ülke gerçeğinde engeldaşımın hakları bu meclisten geçiyor...
Bu DTP örneği gibi engeldaş kardeşlerim örgütlenemezmi diye düşünmekteyim! Dtp bu kadar bağımsız vekil çıkarıyorsa biz niye enayilik yapıyoruz
Akp sine, chp sine, mhp sine temsil hakkımızı teslim ediyoruz
%12-15 arası bir oy potansiyelimiz var!!! Tek suçlu demekki devlet değil.. Enayiliğin çoğu bizde demekki!
Bir çok engelli forumu var. Şahsen ben kendilerini yakından tanımam. Bir çok engelli dernekleri, konfederasyonları var! Kişilere ulaşma sorunu yok!
%12 arasında noter huzurunda kura çeksek belirlenen adaylara destek vericeğimize dair sözleşsek olmazmı
OLUR bal gibi de OLUR...
Bu önerimi bi düşünün! Fena mı olur 50 engelli vekil! Bakın görün sorunlar nasıl çözülüyor.
İstediğiniz zaman medya ya da ulaşırısınız. Bürokrasi ye de...
Lütfen önerimi düşünün...
Hatta bu konuyu geliştirin... Kura önerisi çok makul bir öneri... Kimsenin itirazı da olmaz!.
Hadi bakalım arkadaşlar Önümüzdeki 4 seneye 50 sandalye bizim olsun!
Buda benim PROJEM olsun...