Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sayın Recep Tayyip Erdoğan: Neden?

bulent381

Üye
Konular
73
Reaksiyonlar
0
i günler ben % 75 ortapedik engelliyim 1982 dogumluyum sözü fazla uzatmıyorum şu sorulara cevap bulamıyorum

1- 98 bin belediyelerde çalışan sözleşmelileri kadyoya aldınız (Hiç bir sınav yapmadan)

2- Terör magdurları sivilleri kadroya alıyonuz ( sınav yapmadan

3- Engelliler ses çıkarmasın diye 3 aylıklarına vs 1 kac kuruş fazla ödüyonuz

4 sorunun cevabını bulamıyorum

4- Neden devlet kurumlarında 33 bin engelli acıgı var bu kadar işsiz engelli varken neden alınmıyor kadroya

neden gelecegimizle oynuyorsunuz 33 bin engelli nedirki türkiye içinde avuç neden bu kadar büyütüyorsunuz

N-E-D-E-N

15 yılda emekli olabiliyorken neden kademeli emeklilik getirip engellileri süründürüyorsunuz bunu'da ben ekleyim dedim

işlerine gelmiyor kardeşim adam açık açık söylüyor emekli benim sırtımda kambur diye emekliyi sevmiyor . 2013 temmuz zamını verdi 30tl emekli maaşına yansıdı günde bir simit parası bu sadece . Ayrıca yeni çıkarttığı yasada bir gözü olmayana sağlam statüsünde bakan bu hükümete yazıklar olsun diyorum adam %32 alıyor bunun gibi bir çok insan var bu formda %40 altında ne emekli olabiliyor nede engelli statüsünde işe girebiliyor . Ankara da buluşalım diyen exelans lakaplı bir Adana `lı kardeşim açlık grevi yapalım dedi yapalım anasını satayım başka türlü bu hükümet bizi tanımaz. Hak hukuk istiyorsak sokaklara dökülmeliyiz evde oturup pc başında ne yazsan boş. Ben bimere bu konu ile ilgili mail yağmuruna tuttum şimdi sırada meclisin önüne gidip protesto etmekden başka çare kalmadı.Ben varım tarih ve zaman verin işyerimden izin alır gelirim Ankara `ya

DÜN FORMA BAKIYORUM ENGELLİLERİN 3 AYLIKLARINA BİRAZCIK FAZLALAŞTIRMIŞ NASIL SEVİNİYOR ENGELLİ KARDEŞLERİM ya 33 bin engelliyi bi defada alsa ne olur sanki 98 bin sözleşmeyi kadroya geciriyonda sivil terör magdurlarına kamuda işe alıyor ya bir avuçuz türkiye nufusuna kıyaslarsak NEDEN YAA

Bilinçsiz engelli topluluğuyuz, Bana dokunmayan yılan bin yaşasın , ben kurtulayım diğerleri ne halt ederse etsin diyen engellilerin vicdani düşünceleri değişmedikçe asıl engellilerin vücutlarındaki uzuvları eksik ve ya herhangi bir hastalık kazadan dolayı sonradan engelli kalmış olan kardeşlerimizin arkadaşlarımızın engelli değilde asıl sorun sağlıklarının yerinde olduğunu söyleyip düşünceleri engelli demiyorum düşünceleri özürlü olanlara kendi varlıklarını hissettirdikleri an olay değişecektir. Aksi halde doldurulan kadrolar medya aracılığı ile tıpkı milletin hasassiyetleri olan din engel gibi duyguları sömürerek gazete ve tv de boy boy reklam vererek suistimal ederek oy avcılğı yapanlar engellilerin üzerindende siyasete devam edecekleridir. Nede olsa alıştılar alırlr 2 bin kişi daha sustururlar bu haktan bahseden kardeşlerimizin hiç biri piyasada kalmadı ne hikmetse mücadele verenlerde belli ama çoğunluk sağlanmadığı için ilk atamadaki gibi ses getirmedi, nerede gezi nerede eğlence var ise orda toplanan bir topluluktan başka bir durum söz konusu değil engelli dedin mi duracaksın arkadaş ancak kendi başlarına bir iş gelecek canları yanacak hakları yenecek o zaman gösteriyorlar kendilerini ama o zamanda iş işten geçiyor çıkan sadece kendi sesi oluyor umarım düzelir ama zor selam ve DUA ile kalın....

Valla Bio ben kendimi kurtardım . Sürekli iş görememzlik ödeneğim var şuan çalışıyorum ve bir memurun aldığından kat kat fazla kazanıyorum ayrıca 2016 `da emeklide oluyorum . Yinede burdaki insanlar için açlık grevine giderim . Ben sana hak veriyorum burada memur olan insanlar var hiçbiri gelmez sen , ben ne desek boş bunlara. Birlik beraberlik yok kardeşim. G...nü kurtaran kaptan misali

Beyler kesinlikle ak partili değilim hatta tam tersi ama bir objektif olun bundan önce ÖMSS diye bir sınav varmıydı yoktu az kişide olsa atanan arkadaşlar oldu ilk sınav bu 2014 te daha çok kişi yerleşir diye düşünüyorum çünkü çok boş kadro var bizlere

çalışma yaşamında yeni olduğum için kademeli emeklilik vs bilmiyorum açıklayan olabilirmi acaba prim günümüzü doldurduğumuz gibi emekli olmuyormuyuz biz yaş beklemeden?

OnurcanG;
iyide 33 bin engelli açığı varken 3-5 bin kişi aldı diye duamı edelim? ayrıca boş kadroyu bile doldurmadıktan sonra değil 2 yılda bir, yılda 3 tane sınav yapsa ne farkeder?

Şunuda ben ekliyim engellileri dahi 5434 sayılı emekli sandıgından emekli etmek yerine aylık baglama oranını yarıyarıya dusurerek 5510 dan emekli ederek su anda gecinemeyen emeklilerin yasam standardının yarısını (2008 den sonra memur olan engelliler) emekli olacak engellilere reva görerek super zengin mi olacaksınız?

Dilerim ne ektiyseniz onu biçersiniz!

iron kardeşim sen çok haklısın benim bir gözüm görmüyo yinede %40 alamıyom.başka hastalıklar çıkarmaya çalışıyom.valla sonunda kesicem sol kolumu o olacak.iş kazası geçirmeden önce kraldım şimdi iş bile bulamıyom.hastaneye gidiyom %40 geçemiyom sağlammıyım hayır,özürlümüyüm hayır.ben neyim anasını.erken emeklilik için valla kesicem bi tarafımı mecbur vercekler ya.psikolojim bozuldu anasını satayım.kendi işimede almıyolar artık.kafayı yedim ya....

Musa senin durumunda olan binlerce insan tanıyorum arıyorlar beni ne engelli nede sağlam statüsünde bu kardeşlerim . Şimdi bu hükümet dindar ya yapsın bir güzellik versin bir gözü protez olana %40 bende helal olsun diyeyim bunlara oy vereyim. yukarıda arkadaşın biri engelli memur alımı sınavı yapıyorlar demiş. Kardeş bu sınav daha öncedende vardı kaç kişi atanmış bir hesabını yap sonra yaz buraya ayrıca sınav 2 yılda bir yapılıyor sen zengin bir aileden geliyor olabilirsin beklersin 2 yıl ya diğer kişiler ne yapsın durumu yok işi yok 2 yıl memur olmak için anne baba parasımı yesin. Asıl konu organ kayıbı olan insanların %40 altında oran verip engelli değil diyen hükümet memur sınavlarını karıştırma buraya. Adam engelli raporu alıp özel sektörde işe giremiyor ne mumurluğundan bahsediyosun sen.

onurcang sen bu sözü söyleyerek zaten baştan kaybettin kardeşim devam edin bu kafayla hak zaten var bunu ne şekilde olduğu açıktır hala buüne kadar diyosunuz ya bugüne kdar olmayan çok şeyde sayarım onlara ne diceksin kardeşim bugüne kadar engelliler rapor oranları düşürülmüodu bugüne kadar engelliler üzerinden şov yapılmıodu eğer 3 5 bin kişi alındığı için onur vicdan gurur düşünmüyorsan eyvallah... benim gururum onurum vicdanım yapılan adaletsizliği kabul etmez...

benim üitim yok günden günede zorlaşıyor bile sen kendın dedın balık verme balık tutmasını öyret diye şimdi bize 3 aylık 1 kac kuruş versen ne vermesen ne bize iş ver yaşadım bunları kımı engelli kardeşim var yas 30-35 babasına ailesine yuk oldugunu düşünüyor

tamam arkadaşım doru söylüyorsun boş kadro çok ama alım yapmıyorlar 2014 de yine sınav var yılda 1 defa alım oluyor çok saçma gireceğiz sınava alım olmazsa ne değişecek yine aynı şeyle olacak çok zor görünüyor bence 23000 kişi atandı mı yok 11000 kişi atandı yarısı bile değil söylenilen rakamın
seçim yakın arkadaşlar bir şeyler yaparsak belki olabilir 12000 kişiyi de alsınlar sonra sınav yapsınlar tekrar sınav yamanın bir mantığı yok bence

Üst Alt