Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SBS sınavına giren oğlum 300 puan alırsa herhangi bir Liseye girebilir mi?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
oğlum sbs 6 sınıfta girmedi.7 sınıfta 316 puan aldı.bu senede hesapladık 300 puan alması bekliyor.her hangi bir liseye girebilecekmi

Anadolu veya Fen Lisesi'ne giremese bile düz liseye tabii ki devam edecektir.

guzel tenknik liseler var abii bilgisayr bolumlerii bunlarr cokk iiii anadolu fene girememsede anadolu teknikk bolumlerine baksinn..... eminn oll duz lisdenn daha iyii ben duz lise okuudguma cok pismanimm buugnn anadolu tenknik lislerinden biirne girseydimm unuversitye gireemsme bile ...kendi ismii kurabiliirdimm.... ve oks 2006 ylinda giriidmm anadolu teknik lislerinden biir geliyorduu... ama cahildimm ve atrafimda bilgili olan kimse yoktuu....en dustir goozumzde hepp kuuckk sayilirdiii///// simdi gireemdiigm iicn coki pismanimmm hem endustiri lislerninn onude acildiii nonlarda oss y girebilecekk

çok teşekkür ederim.bende meslek lisesine gitmesini istiyorum.sanırım kayıtlar başlayınca yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak

diplomasi sizce nasill imii endusturi melsek lislerii genellikle diplomaya bakarr diplomasi iyiise bilgisayarr boumunuu okuusnn.... yanlizz suaarada eger cocgunuuza istemedgi bir bolumm okutsanizz simddidenn bos sizee soyluuyeyimm....yoksa cocukk hic bir basarii gostermezz

çocuk istiyor.diploma daha almamış.kendisi meslek lisesini istiyor.ben imam hatip istedim sıcak bakmadı

imam hatipte iyi bak ben simdii msirda kaliyorumm eger imam hatip lisseindne mezunn olursan dun yaninn ucuncu olan ezher unuversitesindee ucretsiz okuyabilirr,, her bolumde hemde ama bi sartala arapcasi olcakkk....benim duz lise oldugu icin ezher kabul etmedi bende misrdan alacam diplomamai mecburuii:(

meslek lise anadolu teknik lisesi vs liselerde 10. sınıftan itibaren staj olayı var araştırın derim....

oğlum bu sene liseye gidecek.6 sınıfta sbs ye girmedi 7 sınıfta 316 puan almış 8 sınıfta hesabına göre 310 puan alacak.diploma notu 69.79 bu durumda oğlum hiç bir liseye giremiyor.bende hastayım akciğer hastasıyım.inanın bu durumda dahada kötü oldum.yatılı okuması için bimere baş vurdum red edildi.oğlumu hangi liseye göndereceğimi bilemiyorum

bu durumdan soyle bir ders cikaracz hocamm.... oglunuzu bu soruyu sorun ....ilerde ne tur meslegi istediigni sorun ona....ozman belli olur duurmm:)

duz lise sayisal bolumnu okursa olur....:) ama cok calismasi lazim matemetik ve fen bolumlerine... agirlikli verrek calismasi lazim...

orayada gidebilir! ama orasi diplomaya bakiyor.... onuu normal meslek lisesine sormaniz lazimm eger kabull ederlerse bilgisyar bolumu icn orasi dahada iyi sayilir:)

kac puanla alindigini bilmiyorumm? onu arstirmaniz lazim:) diplomayi kendisnzile getrin onlar yardimci olur....

Meslek lisesinde eğitim kaç yıl? Üniversite şansı var mı?

meslek lisesi kaç yılda mezun olunuyor.üniversiteyı kazanma şansı var mı

Meslek liseler eğitimi 4 yıldir. 2 yillik üniversiteye sınavsız geciş yapabilirsin. 4 yillk üniversiteye ÖSS sinavina girip kazanabilirsin.

Ankara'da önerebileceğiniz öğrenci yurtları..?

oğlumu liseye gönderecem.ben ankara keçiören civarında oturuyorum.bulunduğum bölgede her hangi bir okula giremiyor.çankayada bir kaç okula girebiliyor oda uzak.çankaya civarında lise için öğrenci yurtları varmı.bilgisi olan varmı.yurtlar paralımı yoksa sınavlamı.zaten hastayız.oğlumu okutamazmıyım.yada en iyisi okula göndermiyeyim.gerçekten stres 10 gündür beni perişan etti.yurt hakında bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin

lise

oğlum sbs ortalaması 275.diploma notu 69,84 bir yere giremedi.düz liseyemi yoksa meslek liseinemi göndermeliyim.

ne yapmalıyım

oğlum 275 puanla hiç bir liseye giremedi.oğlumun eğitim hayatı böylece bitti.elimdede bir şey gelmiyor.

Sayın baho65 neden eğitim hayatı bitmiş olsun ki? Sonuçta normal bir liseye girebilecek ya, eğer önüne hedef koymuşsa ve hevesi ve hırsı da varsa lisede istediği başarıyı yakalayabilir. 275 puanla mesela bir Fen Lisesi'ne girmiş olsa orada başarılı olur muydu dersiniz? Oranın yükünü kaldırmak kolay mı sizce? "Benim oğlum çok zeki, çalışan yapardı" diyorsanız o zaman alın işte size büyük fırsat, devam etsin düz liseye ve bir yandan da üniversiteye hazırlansın. Sonuçta Fen Lisesi'ne de gitse düz liseye de gitse dershaneye gidip üniversiteye hazırlanmayacak mı? Eğer siz oğlunuza güveniyorsanız, o da "ben yaparım" diyorsa hırsı varsa 4 yıl sonra inanıyorum ki hedefine ulaşır. Bu kadar karamsar olup kesin yargıya varmayın lütfen.

ne bitmesi hocam allahını seversen daha yeni başlıyo herşey ,sadece diğerlerinden bir adım geride olacak öne geçmekte onun elinde ben özürlü halimle düze liseyi zar zor bitirerek 2 üniversite birden bitirdim umutsuz olacak hiçbişey yok ortada

arkadaşlar haklısınızda herkes yok düz liseye gitmesin meslek lisesine gitsin kafam karıştı.meslek lisesinede giremedi.bende koah hastasıyım.acaip stresteyim.

meslek lisesinden üniversite kazanması çok zor olsa olsa önlisansa sınavsız girer oda belki

allah yardımcınız olsun seneye benim oğlumda 8 i okuyacak rabbim yardımcısı olsun cümlesinin

karar veremedim

arkadaşlar oğlum 275 puanla bir yere giremedi.meslek lisesinemi yoksa düz liseyemi göndereyim.diploma notu 69.84.ben okumadığım için hiç bilgim yok

meslek lisesinden üniversiteyi kazanması çok zor ama MYO lara direk geçebiliyolar benim sana tavsiyem düz liseye gitmesidir allah yar ve yardımcınız olsun

Üst Alt