Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SCA'lı olduğumu duyan kızlar ilişkiyi bitiriyor!?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sca hastasıyım ve sevdiğim kızların hangisine bak ben buyum ister bitir ister devam et dediğimde hep bitti yeter ya bıktım bana bi yol gösterin yahu:mad:

Belki söyleyiş tarzın yanlıştır..Belkide yanlış insana söylüyorsundur...Çözümü kendin bulmalısın..

hemserım bu memlekette bu dünyada engellılerın sevmeye hakkı yok bılmıyomusun sen sakatsın kımse sevmez senı kımseyle mutlu olamazsın bunu bılmıyomusun gozlerını ac gerceklerı uzaklarda arama..

demekki onlar seni sevmemiş birgün gerçekten seni seven birinbi bulacaksın vaz geçmeden yoluna devam et

Dare'yi

anlaya biliyorum, aynı kaderi paylaştığım için belkide. Engelli seni seviyorum dediğinde, sevdiği kişi aslında engellinin onu nasıl ne amaçla sevdiğini bilir, bu sevgiyi karışı taraf ya kabul etmez sebepsiz bir vedayı bile çok görüp çekip gider veya bende seni seviyorum amaaaaa derler hemen arkasından da eklerler bir arkadaş bir dost olarak seviyorum derler, bu engelli bu durum ise engelli için hakikaten bir kaus oluşturur, sevdiği ne yanından gider nede onun olur, engelli ise ne yapacağını bilemez bu durumda, bazen olsun yanımda ya sevdiğim şekli ne olursa olsun onu görebiliyordur, oysaki ona sevgisine ihtiyaç duyduğu ona sarılmayı sıcaklığını hissetmeyi istediği anda sevdiği hiç bir haliyle yanında yoktur, işte bu durumda engelli sevdiğinin onu terk edip gitmediğine sevsemi üzülsemi bilemez, kısacası pis bir durumdur.

Belkide en başta çekip gedinler engelliyi gerçekten düşünenlerdir diyesi geliyor insanın...

Aynı şeyleri bende yaşadım sohbet kanallarında amatörce dj lik yaptım özelimden günlerce çıkmayan kızlar oldu ama ne zaman ki engelimi söyledim ayni saniye ya kardeşleri oldum yada abileri :D:D çokta tınn .
Gelene işte kapı gidene işte yol...

Dare şans insanda şans olacak bak bir gün gelir havva bacım dediydi dersin kısmetlerin açılır her bir yanına neşe saçılır..:D

Cıvımadan anlatayım dur ciddileşeceğim şimdi...:rolleyes:

Evet bir gün gelir seni sen olduğun için sevecek bir Allah kulu çıkar karşına günümüzde hala insanlığa değer veren insanlar var en azından ben inanmak istiyorum buna..

Daha zamanı gelmemiştir seni her halinle sevebilecek bir kul yaratmıştır mevlam ama geç gelir ama erken onuda Allah bilir..Valla her nerdeyse bizim şu alın yazılarımız nasiplerimiz gelsinler artık değil mi..?:)

Düğün mevsimi geldiya bakıyorumda evlilikti aşktı vs konular depreşiyor..:) Allahım demekki sadece bizim evde değilmiş bu muhabbetler heryer aynı..:) kaçacak yer yok buna moralim bozuluyor ama neysee...:mad:

Sen üzme tatlı canını geç olsun güç olmasın umudunu yitirme bence arkadaşım..;)

kimi sever sevilmez, kimi sevilir sevmez ..............................yazını okudum çok şeyler geldi yazmak için dilime ama yazamadım.hiç kimse yaşadığı sevgisinin sonuna the end yazmak istemez sevinmezde yazdım diye ama anlaşamaz ayrılırlar. .........sen sevin her kesin fikri saygı duymak lazım.

Evet ya kader kısmet, ama derlerki kadere ve kısmeteda zeval vardır. Bazı şeyler insanın elinde diyorlar da bu sevip, sevilmek nasıl insanın elinde onu da anlamış değilim, içimde saklı kalsada sevdiklerim oldu ama elde edemedim, derlerki senin beceriksizliğin bende bunu anlamıyorum ben ne yapabilirimki sevmeyen insana zorla sevgi kaynağı yapamamki.

Anladımki sevmekten çok as olan sevilmekmiş, galiba o da benim kaderimde yok, kimsecikler sevmiyecek sanırım beni, bu hayat sevgisiz son bulacak bir gün bir köşe başında ....

insan terkettiklerindede eser bırakıyor.hemde çok acı eserler

bende sakatım. bir sevgilim war 1 senedir nasıl oldu bilmiyom ilk zaman sevgili olmak istedimde benı kabullenemıyordu sonradan ne oldu ise beni bırakmıyo simdi

Yahu arkadaslar işinizi kurun işgüç sahıpı olun bakın bakalım kızlarnasıl geliyormus . Görürsünüz . Kısacası para her kapıyı acarben koah hastasıyımdıstan bakıldığında sağlam ama akciğerhastası olduğumu bilince şaşırırlar .... Kız arkadaşıma deyince benden ayrıldı . Bir hafta sürmedi ilisimiz .2yıl birlikteydik birgün söyledim2hafta olmadı ayrıldıbende yemin ettim şu sınavı kazanıphayatımı kuracam gerisi gelir . Sonra ne zaman ölürsem öleyim umrumdaolmaz . Yeter ki şu geri zekalı kızlara hadlerini bildireyim baskada b irsey istemiyorum

ismail13;
öyle ßende bilqisayar operatörüm walla sol el parmaklarım yo katiple yarıs ederim ben bu halimle :)

süpersin kardesim .basarılar . bence özürlü olan sağlam ınsanlar+

bencede öyle kardes ama bize değer weren işe alan mı war? iş başvuru yap sonuc yok yok yok . kendı ısımızı kurduk bizde. napalım? ben devlette veri tabanında çalışacak adamım :D almıyolar ya neymıs parmaklarım yokmus..

sevgili dare şimdikkk boş geç yav onlar kaybeder salla gitsin sen kendini biliosun dimi o yeter engelne takana sende tak sallama yakınındysa onu görüosn gıcıklık yap:D sallama boş geç ya:)

Gercek anlamda sevebileceğin biri ve seni seven birisi , en kısa zamanda cıkar, ama engelli ama engelsiz.Sevmek yürek ister, engeli olmayan kimselerde bile bu yürek zor bulunur.Ehü ehe...

ismail kardeş sadece kızlar suçlu değil en az onlar kadar erkeklerde suçlu.
ya tek taraflı sevgiler nerde kalıyor en acısı ise tek taraflı sevgilerdir.en acısıda bu sevgilerdir. yemeden içmeden uykudan kesilir insan ............................????????????**

herşey para değildir sevgi para ile ölçülmez............

----------çok seven kızlarda var karşısındaki erkek ise seviyor göürnüp rol yapıyor nedenlerine gelince çokkkk............. nedeni var.
yazık değilmi kızın duygularıyla oynuyor bazı erkekler. evet sende haklısın bazı kzılarda var bazı erkeklerin duyguları ile oynuyor seviniyor görünüyor.

bakın düzgün konuşun kızların hepsi gerizekalı değil. sende engelli biri ile çıksaydın sağlam en anlar engellilerin halini hoş kendisi engelli olupda, engellilerdende anlamayanda çok.

terketen erkekler çok yanı. hep kızlar teketmiyor ismail kardeş. erkeklerde terketiyor.

sende rahatsızım diye üzülme allaha dua et allah şifasını verecektir.hepimiz engelliyiz.ben engelli olduğumu için hiç isyan etmedim halime şükrettim.
seni terketen kız acaba yarın kendiside hasta yada engelli olmayacakmı. o bunu düşünsün.

bence kader kısmet işi bu.

allah herşeyin hayırlısını versin. en güzeli ayrılsanda kavga etmeden ayrıl. çünkü yaşanan güzel günler anısına saygı duymalıyız hep. en güzeli de ayrılsada sevgililer hala arkadaşça bile görüşebiliyorlarsa ne mutlu onlara.

bence bazı kızlarda, erkeklerde suçludur.

----------

çok seviyorsun ve çok seviliyorsun tamamda ya çok seviyorliyorsan sen hiç sevmiyorsan ne olacak......................

ben mi hiç sevmiyorsam ne olcak o kız için neler yaptığımı anlatim istersen anlarsın ne kadar sevdiğimi

söleyiş tarzın yanlış arkadasım ondan kaynaklanıyor

ben sizler kadar katı düşünmüyorum olursa olur olmazsada olmaz gelene aşırı sevinmem gidenede aşırı üzülmem hayat bu ona üzül buna sevin zaten ömür dediginiz ne kadarki hiç kafaya takmadan yaşamak lazım..:)

para herşey demek degildir yanlış düsünüyorsunuz

dare ben sana demedim örnek verdim. anlayan anlar.

kızlarda erkeklerde biri sever biri sevmez seven sevilmez.sevilen sevmez çok acı

yani ismail arkadaşımıza üzülme dedim dare yazıyı dikkatle okudu isen ismail arkadaşımız bir kelimesinde bütün kızlar aynı imişi gibi yazmış bende dedim ona bazı erkeklerde var kız çok sever ama erkek hiç sevmez diye

bu güne kadar ilişkilerimde kimse bana skatlığımı hissettirmedi am farkettim içten içe hep biraz farklı gördüklerini.hatta bir arkadasım niyetim ciddi yanına gelicem amacım kaşını gözünügörmek değil dedi.geldi çok güzel birgün geçirdik gezdik eğlendik ilgiliydi ertesi gün gitti sabah görüşemedik bile ve beni hiç aramadı ki bu insan benle evlenmek istiyordu.Yakın bir arkadaşım bana yanlış anlama ama belki seni görmediği için daha önce ayağının durumunu görünce beklemediği için böyle birşeyi söyleyememiş oalbilir dedi.Ama benim akrşımdan beklediğim açık yüreklilikle konuşmaıs yada sorması bana bunu.Neys gidene gitme demiyorum.beni ben olarak kabul edecek olan insanların olduğunu biliyorum...sadece bekleyin biryerlerd bizi bulacaktır:)

Üst Alt