Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SCA'lı olduğumu kesin olarak nasıl teyit edebilirim?

atakan_abi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ilk olarak 5 yaşında iken gözlerde kayma şikayetiyle doktora gittim ve 20 sene boyunca devam ettim. artık sca lı olduumu orendim.
doktora şimdi napıcam dediimde dr bana "kendini bırakma bırakırsan orda kalırsın" dedi. doktora moralden başka tıbbi olnakları sordum, yanıtsız kaldı.

burda tedavilerden ilaçlardan bahsedildi forumlarda bi pk-merz yazısı gördüm... ben de bu ilacı kullandım fakkat bi fayda göremedim. artı genetik testi yaptırdım fakat bi sonuç alamadım. acaba ben gercekten sca mıyım?

belirtiler: konuşma bozukluğu. ellerde ayaklarda titrem,e gözlerde kayma

ARKADAŞIM GÖZDE KAYMA TİTREME SKOLYOZ VS VS SEN FA BİLE OLABİLİRSİN

EGER İSTANBULDA İSEN EN KOLAY VAKIF GUREBA HASTANESİNE GİT ESRA GÜLSOYA MUAYNE OL SENİ BİR GÖRSÜN VE GEN TESTİ İÇİN DETAMA GÖNDERSİM ORDA ÇKAR NE OLDUGUN EN KOLAY SONUCA BURDAN KAVUŞURSUN DİGERLERİ AYLARCA BEKLETİR ADAMI BU SSK YÖNTEMİ DİGER YÖNTEM VAR BURÇ MERKEZİ ORASI PARAYLA VARSA PARAN 900 KÜSÜR SANIRIM GEN THLİLİ YAPTIR NEYSE FALIN ÇIKR :D:d

bir şey daha sormak istiyorum bu genetik testi bir tek boğaziçinde oluyor biliyorum oda ssk istiodu galiba o zamasnlar olee idi benim yeşilkartım var başka bi yer varmıdır acaba birde esra adında doktordan bahsetmişsin bu dr nasıldır daa onemlisi prof felanmıdır ve gurebada yeşil kart varmı

bişi sorucam anne baba emekli birisi varmı ailede varsa engelli oldugunda otomatik ssk lsın esra hanım dedigim vakıf gurebanın iyi dr larından biri uzman dr ama deneyımlı biri yeşil kartta geçer sanırım vakıf hastanesi oldugu için bide sıra almana gerek yok engellilere sıra numarası için öncelik tanıyorlar..git bi görün inş fa degilsindir..g.olsun

benim annem emekli fakat benim yeşilkartım war birde sakat maaşı alıyorum bu durumda ne yapabilirim

gen testi

atakan bey benimde ellerim felan titriyor ama gozlerimde herhangi problem yok eger bu gen testin yaptirdiginizda herhangi bir sonuc ciktiginda benimle paylasirsan sevinirim ve bende yaptirmak isterim lutfen olunça benide haberdar edin

Üst Alt