Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Scooter aküleri şarj olmuyor! Ne yapmalıyım?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
scooter 3 tekerli akü dolmuyor 45 dk 60 dk içinde sarj olmuş görünüyor ama iki kere ileri geri yapınca akü boşalıyor iki ayrı sarj denedim sarj da sorun yok sorun akü de ama anlamadım çevremde oto elektirikci yok bu konuda yardımcı olacak varmı gerçekden bilgisi olan cevap versin lütfen kulakdan dolma bilgi yanıltıyor akü dolmuyor evde hapis kaldık ...

aküleriniz deforme olmuş yenisi ile değiştirmeniz gerek

mutlu akünün full energy akülerini tavsiye ederim. ama almadan önce ebatlarını ölçün ondan sonra alın. ben hergün kullanmama rağmen üç yıl dayanıyor. mutlu akü satış sonrasında bir hata olması durumunda hiç zorluk çıkarmıyor..

ENGELİ1968 Jel akü alman gerek arkadaşım, scooterın akü kutusuna sığacak ölçüde 50 ya da 70 amper ya da daha üstü bir amperde bir jel akü işini görecektir. Orjinal kaliteli bir jel akü almalısın, yiğit jel aküyü tavsiye etmiyorum fazla yol gidemezsin randmanı düşük bir aküdür verdiğin paraya değmez.

tarsuslu69 Günde kaç km yol yapıyorsunuz, paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz

ben uzun yol fazla yapmıyorum benim [h=2]Scooter 20 kilo metre gidiyor ve ben sadece çok acil durumlarda kullanıyorum ayda 10 kere ancak ..[/h]

Üst Alt