Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Scooter mı akülü tekerlekli sandalye mi?

Mathmen

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Dışarda aktif olarak kullanabileceğimiz araç sizce hangisi olmalı?forumda güzel scooterlar var...bana daha kullanışlı geldi bu scooterlar...kullanıcıların yorumlarını bekliyorum....

ikiside farklı araclar hız bakımından yol kat etme bakımından ben hepsinide kullandım ikisininde kendine özgü artıları eksileri var sükütür hızlı gider menzili yüksektir akülü sandalye agır gider menzili düşüktür fakat yürüyemeyenlere ben akülü sandalye tavsiye ederim sükütürlan bir cok dükkana vs ireye giremezsiniz akülü daha kücük oldundan bir cok yere girebilir eger aksayarak yürüne bilinirse inip girceniz carşı dükkana girebilirseniz ozaman sükütür inipde gidemezseniz akülü sandlye derim ...

ağır engelliler için akülü t.sandalyeler iyi,her yere girer,berbere,dükkana,markete eve.
hız önemli değil,hızlıdır.

zaten insan hızında olması yeter

Cloud kardeş bu çok güzel bir alet gerçekten almak isterim

Cloud.

bu aletin 2. elini bulabilirmiyiz internette ne diye aratmamız lazım cahilliğim için kusura bakma :(

genel adı Attachable Handcycle
full elektrikli istiyosan electric attachable handcycle yada Power handbike
elektrık takvıyeli bisiklet için hybrid attachable handcycle yazabılırsın google a

motor gucu kalıtesine göre fıyatları 1800-6000 dollar arası.
ikinci elıne zor denk gelırsın hemen satılıyo. zaten elektronı bışeyı 2.el görmeden alma bence

Üst Alt