Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seat Raporumu Kaybetti! Ne yapabilirim?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]10 Kasım 2016 öğleden sonra Seat ibiza 1.4 DSG dizel araç almaya Seat bayisine gittim. Engelli olduğum için, ÖTV muafiyeti ile aracı alacaktım. Raporumu oradaki bayan satış danışmanına teslim ettim ve 2 gün içinde bana döneceklerini söylediler. bende buna güvenerek memur olduğum için araç işlemleri için 5 günlük yıllık izin kullandım ve bana hiçbir zaman dönmediler. Ben onları en az 6 defa aradım 2 hafta boyunca. Sonunda itiraf ettiler raporu kaybettiklerini.[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şikayet ettim.[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rapor ücretimi ve rapor işlemlerim için bana araç vereceklerini söylediler. Bende elimde bulunan başka sağlık raporlarımı onlara gönderdim. Sorguladılar ve ötv indirimine uygun olduğunu söylediler.[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tabi bu sürede aradan 1 ay geçmiş, araç fiyatları artmış 42.300 tl ye alacağım araç olmuş 47 bin ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar.[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi bunda benim ne suçum var. Koskoca şirket raporumu kaybetmiş ve bu konuda şikayetlerime bile cevap vermiyor. [/FONT]

valla siz müşterisiniz para verensiniz ve herzaman haklısınız bu nedenle eğer durumunuz maddi manevi durumunuz uygun ise anlaşmayın başka bi firma ile anlaşın bu tur barbar firmalara karşı yapılacak en güzel yaptırım bence budur ..

rapor kaybolurmu ya kaybolsada zaten siz onlara fotokopi veya aslı gibidir ibareli rapor teslim etmişsinizdir başka yerden alabilirdiniz arabayı

aslı verilirmi kardesim sen hangi devirde yaşıorsun

bilgisi olan ark yardım edin hyundai bayii si 1 tl bile indirmiyor ne yapmam gerek

öncelikle geçmiş olsun,raporu verdiğinizi tarihiyle ispat edebiliyorsanız firmanın genel merkezine şikayette bulunun derim zira yukarıdan gelen baskı bayii için daha önemlidir.

İş başına geldikten sonra keşke demenin anlamı yok ama " keşke " raporun aslı yerine fotokopisini verseydin .
Malüm biz engelliler için rapor çok önemli. Gözümüz gibi bakmamız lazım.
Aldığın hastaneden raporun aslı gibidir kaşeli bir örneğini almayı denedin mi?

bildiğim kadarı ile hastahaneler rapor 3 adet aslını çıkarıyor bu sebebten ötürü raporu aldığınız hastahaneye bi gidip diğer orjinal kopyasını talep etmeyi bi dene istersen ....

Üst Alt