[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]10 Kasım 2016 öğleden sonra Seat ibiza 1.4 DSG dizel araç almaya Seat bayisine gittim. Engelli olduğum için, ÖTV muafiyeti ile aracı alacaktım. Raporumu oradaki bayan satış danışmanına teslim ettim ve 2 gün içinde bana döneceklerini söylediler. bende buna güvenerek memur olduğum için araç işlemleri için 5 günlük yıllık izin kullandım ve bana hiçbir zaman dönmediler. Ben onları en az 6 defa aradım 2 hafta boyunca. Sonunda itiraf ettiler raporu kaybettiklerini.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şikayet ettim.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rapor ücretimi ve rapor işlemlerim için bana araç vereceklerini söylediler. Bende elimde bulunan başka sağlık raporlarımı onlara gönderdim. Sorguladılar ve ötv indirimine uygun olduğunu söylediler.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tabi bu sürede aradan 1 ay geçmiş, araç fiyatları artmış 42.300 tl ye alacağım araç olmuş 47 bin ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi bunda benim ne suçum var. Koskoca şirket raporumu kaybetmiş ve bu konuda şikayetlerime bile cevap vermiyor. [/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şikayet ettim.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Rapor ücretimi ve rapor işlemlerim için bana araç vereceklerini söylediler. Bende elimde bulunan başka sağlık raporlarımı onlara gönderdim. Sorguladılar ve ötv indirimine uygun olduğunu söylediler.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Tabi bu sürede aradan 1 ay geçmiş, araç fiyatları artmış 42.300 tl ye alacağım araç olmuş 47 bin ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını söylüyorlar.[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Şimdi bunda benim ne suçum var. Koskoca şirket raporumu kaybetmiş ve bu konuda şikayetlerime bile cevap vermiyor. [/FONT]