Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sedef, brosello, damar tıkanıklığı, duyma kaybı vb. malulen emekli olabilir miyim?

Sylar07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkeze selamlar. Oncelikle bu konuyu nereye yazacagimi bulamadim en uygun yer burasi gibi.

Benim sorunum 34 yasindayim kronik agir sedef hastasiyim (butun benden her nokta yirtilip kanama) 25 yildir , vucudumda, brosello (peynir) virusu bulunuyor(kronik) tedavisini oldum ama gecmiyor .

İki bacagimda sol orta dereceli toplar damar tikanikligi sag bacagimda orta ve derin toplar damar tikanikligi var. Agir bir ameliyat gecircem.

Kulaklarimda sedeften olusan %20%30 duyma kaybi yasiyorum kucuk yasta böbrek hastaligi gecirdim bu yuzden dislerimin %70 ni kaybettim. Gecirdigim rahatsizliklar ve ekonomik durumlardan dolayi ruhsal bozuklugumda mevcut(raporu var). Bir kere kaymakamliktan yardim istedim 700 tl verdiler o kadar. Benim 400-450 gun kadar sigortam var sadece.

Rahatsizliklarim yuzunden is bulamiyorum(almiyorlar) benim malulen emekli olma ihtimalim varmi yada bir maas baglata biliyormuyum konu hakkinda bilgisi olanlar yazarsa minnettar kalirim. Yanlis bir sey yazdiysamda ozur dilerim cahilligime verin iyi calismalar

Sylar07,
Alacak olduğunuz rapor oranı emeklilik kriterlerini belirler. Rapor vermeye yetkili hastaneye müracaat ediniz. sakatlık oranı cetveli'ne göre alacak olduğunuz rapora göre emeklilik hesabı yapalım.

Üst Alt