Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sedef hastalığı ve bel fıtığı için raporuma oran eklenir mi?

Polat483

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaslar sizlerin yardımına ihtiyacım var

ben daha 6 ay once koldan ve kulaktan yuzde 36 aldım ve ben soradan ögrendim bende sedef ve bel fıtıgı da var
bunları yazdırdıgımda sedeften ve fıtıktan yuzde kaç oran alırım fıtık sadece belde iki tane var ameliyat olmadım fıtıktan ve sedeften rapor alan varsa yardımıcı olurmusunuz

Zor biraz 5 anca verirler

Bana 5vermiştide umut çok ayrıntılı yazması lazım

Merhaba. Ben 3 hastaneden bel fıtığından oran alamadım. Son hastane de %39'da kalınca fizik tedavi doktorundan rica ettim, oran veremem ama heyete sokar başkanla konuştururum seni dedi ve beni heyete aldırdı. Derdimi anlattım %5 verdiler ama rapor 2 yıl süreli oldu. Ben ameliyat olmadım. Benim gibiler için doktor ve heyet başkanı inisiyatifinde olan durum.

Aynen zarzor vermişti tek doktor ayrıntılı yazmıştı emarı oteki doktorda bel ağrı felan yazdı ona vermedi oran itiraz rapordu benim 1cihastane 2ve3

Emarda kodlar var o kodları yazmazsa pek oran gelmiyo sölüyom gene yazmadı

Her hastane farklı oluyo iyi doktora gelirsek işimiz rast gidiyo anlıcağınız:)

Bende belde var iki tane fitik doktor ameliyatlık olana kadar git dedi çok ağrıyınca iğne tedavisi goruyom o derece sıkıntı li bölgede hapşırsam bile kitliyor

Üst Alt