Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şef beni şantiyeye gönderince iş kazası geçirdim!?

Umut0318

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
5
Merhaba ben şantiyede çalışıyorum engelli kadrosundayım bana yamaç vs gitmek yasak şantiye içinde çalışma verildi doktorun raporu var şef beni yolladı kaydım ve yuvarlanıp düştüm iş kazası geçirdim rapor aldım tutanak tutuldu dava açabilirim ve ne yapamam gerekiyor işime son verilir mi iş,2 kez yaşadım bunu

Merhaba iş kazası geçirdim şirketinin doktoru yamaç yol kenarıda çalışmamamı yasakladı işe tekrardan işe başladım İssgg gelen soran olmadı aramadılar cimere yazsam dava açşam kazanabilirmiyim raporlarım elimde

Son düzenleme:
Bence dava açabilirsiniz ama tabi şef tutup kendisi gitmiş de diyebilir genelde bu durumda mahkemeler şahit istiyor ayni yerde çalışan tabi 3 tane şahit

@Umut0318,
Zaten hep öyle yaparlar kardeşim bu memlekette durum böyle malesef sen iş kazasi tutanağında ne ifade verdin kendim gittim vs dediysen zor ama şef gönderdi benim raporumda tehlikeli yerlerde çalışmaz diye yazıyor dediysen kazanirsjn gibime geliyor tabi bu konuda sitede daha tecrübe sahibi insanlar var onlar daha iyi bilir

İş kazalarinda hastaneye gidildiğinde polis veya jandarma geliyor zaten hastanede ifade almaya şikayetci olabilirsin

Üst Alt