Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seferihisar Mir Tatil Köyü

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Harun arkadaşımız 31 Ağustosta ki Türkevi buluşmasında buradan sözedince geçtiğimiz hafta keşfe gittik.
Yer engelliler için %90 oranda pozitif bir mekan.
Kargı ev, ahşap ev ve normal beton evlerden olmak üzere 3 ayrı konaklama imkanı var.
Evlerde buzdolabı, ocak ve yatak var
Tüm evlere tekerlekli sandalye girebiliyor.
Duş ve tuvaletlerde engelliler için ayrı bölümler yapılmış.
Kafeteryası, iç yolları her taraf düzayak.
Plajda kumsala kadar (hatta denizin içine kadar) inen 2 adet rampa var.
Hatta bir adet sandalye, kumsalda herkesin kullanımına tahsis edilmiş ve görevlilerce denize girmenizde yardımcı olunuyor.
Sahibi Enver Bey bizler için tüm alanı engelsiz olarak düzenlemiş.
O kadar çok resim çektim ki, yoğun çalışmalarımdan bir türlü paylaşamadım. Hatta Eylül ayında bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz, her an bir sürpriz yapabiliriz.
Konaklama, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği olarak kişi başı 50TL fiyat aldık.
Gittim, gördüm test ettim... Mir Camping Tatil Köyü
Burası bence harika bir yer...
5 Yıldızlı otel konforu bekleyen hiç bulaşmasın, burası samimi, doğal ve salaş bir yer.
Kendi plajı olan, kafeteryası, iç bahçelerde özel sundurma-masaları ile harika bir yer.
Resimleri ekleyeceğim, şimdilik bu kadar bilgi ile başlayalım.

inşallah jem yap bir güzellik iyi olur,güzelde yermiş,öncekini kaçırdım buna mutlaka gelirim inşallah ,en çokta güleri anatoliayı göremedim ona üzüldüm :)

Burada tanıtımını yapıyorum, konaklamalı olarak eylül içinde yapmayı düşünüyorum.

ihlas armutludayım şu an yazdılarının 10 da 1 i yok burada.

FİYAT GÜZEL açık büfe yemek degil zannedersem.tabii bu fyata açık büfe de olmaz...güzel yer degerlendirin bence.

niye 2 hafta önce yapmadınız ...mesai başaldı biizm

Hocam tuvalet ve banyo odada mı yoksa dışarıda mı?

Tüm odalarda wc-banyo var.

Eylül 15den sonra ailemle biryerlere gitmeyi planlıyorduk. Bende Düz ayak tekerlekli sandalye ile rahat edebileceğim bir yer arayışındaydım. Biraz inceledim beğendim burası olabilir Yukarıda verdiğiniz fiyat size veya foruma özel bir fiyat mı acaba?

kesinlikle tekerlekli sandalyeli arkadaşlarımız için tavsiye edebileceğim bir mekan bütçe olarak uygunluğu işletme sahiplerinin güler yüzlülüğü ile kafasınızı dinleyebileceğiniz bir mekan ama giderken vantilatör getirmek iyi olucaktır çünki sıcak oluyor odalarda klima yok ..

mekan güzelmiş fiyat da uygun gibi refakatçisi olanlara indirim olsa iyi olurmuş

manzara sahane, yemek tabaklari tikabas. ama lezzet denen olay varsa tabii iyi olurdaaa. klima olmayan yerler tatilde cehennemdir ama. accuk ufleyen pervaneyle kecistilemez tatil mekanlari. 50 liya bakin iyi. ama benim kol ayak iyi isliyo, paramda cok kiymetli. apart olayini daha cok seviyom.
su seferhisarin nerde oldugunu cikaramadim simcik, bu sene isitme cihazina verdik parayi, hemde 2 keresine, bida sene belki klimali apart olursa diye bilgim olsun:eek:

Kuşadası'ndan İzmir'e bir içerden gidebilirsiniz, bir de Menderes, Gümüldür, Seferihisar güzergahını kullanarak sahilden gidersiniz arabanızla.. Seferihisar işte bu güzergahta olan ve diğer yerler gibi çok güzel olan bir yer..

İşlerin yoğunluğundan kampı ihmal ettim. Hoş sezon geçti, önümüzdeki yaz kesinlikle bir değil birkaç organizasyon yapacağız.
Ancaaaaaaak...
:)
Eğer sizlerden de talep gelirse burada yılbaşı kutlaması yapmayı düşünüyoruz.
Az önce sahibi Enver Bey ile görüştüm, yılbaşı için bir kutlama yapabileceğimizi söyledi.

Yıkılan sadece sahildeki plaj içinde olan oturma teraslarıydı. musty35 Linkte telefon vs ile fiyat bilgilerini öğrenebilirsiniz.
Geçen sene plajdaki oturma terası yeniden yapıldı, lüks değil; Kum+plaj+denize kadar rampa arayanlar için ideal.

Üst Alt