Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehir değiştirdik kasım ayında 2022 maaşı için başvurduk. Mart ayında Aralık ..?
Hayirli gunler biz cocugumuzun 2022 maasini balikesirden aliyorduk fakat ekim ayinda antalyaya rasindik burada basvurumuzu yaptik fakat aralik ayi maasini almadik ve basvutu taptigimiz tarih kasim ayi ve basvuru yaptigimiz zamandan beri edevlette devam ediyor olarak gorunuyor acaba biz aralik maasinida mart ayindaki maasla birliktemi alacagiz bilgilendirirseniz sevinirim.. iyi gunler
2022 engelli maaş alıyosanız adres değişikliğininde kesiliyo zaten.siz antalyada tekrar baş vurmuşsunuz onaylanmış sanırım.sosyal inceleme evinize hangi ay geldi .ekimde başvurduğunuz için maaş başlangıç tarihi 1 kasım olarak başlar martta kasım aralık ocak ve şubat maaslarını 4 aylık toplu alırsınız
Ha şimdi gördüm kasım ayında başvurmuşsunuz .maaş başlangıç tarihi zaten aralık 1 olarak başlar .maaşınız onaylandıysa martta normal 3 aylık maaşınızı alırsınız .peki adres değişikliği yaptığınız zaman e devletinizi kontrol ettinizmi ne yazıyordu
Evet 3 aydan 3 aya ve 1 yil icerisindeyanlizca 2 sefer alabildik 1.sini aldik 2.cisinde yanlislikla engelli ismini esimin adini yazmislar onun icin alamadik ve bunda bizim hatamiz oldugunu soylediler 3.de toplu alacaksiniz dediler ama almadik normal aldik.4. Maas yatmadan antalyaya tasindik ve burada basvuru yapip transferimizi buraya istedik 2 gun icerisinde transfer gerceklesti ve bir sikinti olmayacagini ve maasimizin devam ettigini soylediler. Kaymakamliktan arkadaslar adres tesbitine geldiler ve sikinti olmadigini soylediler ama 2022 ayliklarinda toplu verilmedigini duydum bir kac kisiden onun icin bilgi almak istiyorum
E devletde maas basvuru tarihi 5 haziran 2017 olarak gorunuyor
Evde bakım maaşında toplu para alınmıyo. ama 2022 engelli maaşlarında toplu alınıyo başvurduğunuz aydan sonraki aýın 1 den itibaren hesaplanır .yani siz kasımda başvurmuşsunuz size aralık ocak şubat maaşları martta ödenecektir rahat olun.annemde engelli maaşı alıyo bizde adres değişikliği yapmıştık aynı süreçten bizde geçtik
@redistanbul 2022 aylığı alıyorken şehir dışına taşınmışsınız. vakıf değişiliği olduğu için aylığınız kesilmiş. siz de Antalya'da ikametinizin baglı olduğu vakfa baş vurmuşsunuz ve aylık yeniden baglanmış. aralık dönem aylığı ile birlikte mart dönem aylığını alıp alamayacağınızı soruyorsunuz.
en son eylül dönem aylığını almışsınız. eylül dönem aylığı 3 aylık olarak (eylül,ekim,kasım) eylül'de peşin ödendi size.
aralık'ta ise aralık dönem aylığını (aralık,ocak,şubat) almamışsınız.
mart'ta, aralık dönem aylığı ile birlikte mart dönem aylığını (mart,nisan,mayıs) yani 6 aylık ödemeyi toplu alacaksınız, rahat olun
ne kadar alacağınızı da hesaplayabilirim. bunun için çocuğunuzun doğum yılını ve rapor oranını bilmem gerek.
@Ertelendim 2022 aylığı adres değişikliği sebebiyle durdurulduktan sonra yeni ikamet adresinin baglı olduğu vakfa başvuru yapılır. başvuru olumlu sonuçlanır ve aylık bağlanırsa, 2022 aylığı durdurulduğu tarih itibariyle açılır.
eylül dönem aylığını (eylül,ekim,kasım) zaten eylül'de peşin almış. bu durumda da mart'ta, 1 aralık'tan 1 Mart'a kadar birikmiş ödeme + mart dönem aylığı birlikte ödenir. yukarıda bilgi verdim zaten arkadaşa.