Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehirler arası uzun yolculuklarda nasıl TAK yapıyorsunuz?
Benim tecrübeme göre, sabit sonda takmanın bir sakıncası olmaz. En rahat öyle oluyorsa takabilirsin. Nasıl takılıp çıkarılacağını öğrendikten sonra (iyi öğrenmek lazım bunu), yolculuklarda kullanmak, evet, rahat olacaktır.
(Olur da bunu bir "cin fikirli" mola yeri işletmecisi okursa : Hayır canım, bu seni mola yerlerine uygun tuvalet yapma zorunluluğundan kurtarmaz! Belirli bir sakatlık türü, belirli bir tuvalet kullanımı için işe yarıyor bu. He, her şeye yarasaydı da sen yine de yapmak zorunda olurdun)
Bence de en iyisi sabit sonda takmak. İki de yedek torba oldu mu, risksiz bi yolculuk olur... Olası molalarda da tuvalet diye dolanacağıma, misler gibi oraların tadını çıkartırım
sabit sondayı da uzun süre tutmamak gerekli. sondanın türü çok üzün süre takılı kalmasında önem arz ediyor. yolculuk öncesi az su içerek falan kısa sürelilerde fayda sağlıyor. umarım yardımcı olabilmişimdir
merhaba arkadaşlar bende uzun yolculuğa çkcam ama korkuyorum çünkü bende sandalyede tak yapamıyorum sabit sondayı kendim takamaz mıym hastaneye gidip taktırmam mı lazım?? yardm lütfen