Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker, Astım, Tansiyon, Kemik Erimesine yüzde kaç rapor alabilirim?

Hayırlı Evlat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar, annemde şeker var insülün kullanıyor, ayrıca tansiyon var bunun için de ilaç kullanıyor, yukarıda saydığım bütün rahatsızlıklarından dolayı raporu var ? Acaba yüzde kaç rapor verirler.. Ben şehir dışında memurum bana çok ihtiyacı oluyo rapor çıkartıp tayin istemeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim..

geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla insülin e %40 tip 2 ye %20 bunlar kesin. ama diğer rahatsızlıklarının oranını bilmiyorum. oranlar dan çok ağır engellidir ibaresi gerekiyor. bunuda heyet verdiği raporda duruma göre veriyor. hele hasta tek başına ayağa kalkabiliyorsa ağır engelli ibaresi imkansızlaşıyor

teşekkür ederim.Ben mebde öğretmenim ayrıca babam da engelli yani bu ağustos ayında yanlarına gelmem lazım bir şekilde. Allah göstermesin anneme bir şey olsa bunun sorumlusu kim olacak. Her anlamda bana ihtiyaçları var.
Rapora "Başkasının güç ve yardımı olmaksızın hayatını devam ettiremez." yazıdırmam gerekiyormuş bunu yazarlar sizce ?

Üst Alt