Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker, fıtık, bel eğriliği, düşük ayak vb. rahatsızlıkla hangi oranda rapor verilir?

genç1964

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb benım şeker hastalığım bel fıtığım kuyruk kemıgınde yamulma sağ ayak bılekten aşagı tutmuyor düşük ayak sendromum var afo denılen bır alet ve yürüteç ıle yürüyorum sağ ayak parmaklarımda kagren başladı ama ıkı amelıyat ve sumı damar takılması sonucu kangrenden kurtuldum böbreklerımden hastayım damarlarım% 30 açık %70 tıkanık aort damarında %50 tıkanıklık vardı ve gözkörlüğü gıbı bırşey yaşadım geçıcı hafıza kaybı ve geçıcı alzheımer sağ kolda geçıcı felç oldum tedavı oldum ve kalp hastasıyım sol kolum tutmuyor ve kaldıramıyorum bazen sağ ayak üstünde kangren olmayan ama zor iyileşen yara var hergün sarı bır su ve iğne var rıf adında onu kırıp yaranın üzerıne döküyorum
içtiğim ılaçlar glifor coumandın teglix pletal panto ilaç içiyorum heyete gırcem acaba bana % kaç rapor verılır

Üst Alt