Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hasatalarında tip 1 ve tip 2 tanısı kesin resmi tanı nezaman konur?

horozkentli1520

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben inslün kullanıyorun günde 4 sfer tip 1 im diye biliyrdum 6 aydır.yeni kan testinde c peptid 2,4 çıkdığı için tip 2 olduğunu yazmış doktor. önceki kontrollerlde hiç alınmamış bu c peptid testi.saglık kurulunu girmeye düşünenlere sesleniyorum tanınızı daha önceden koyturtun.bence çok mantıklı değil sen 6 7 aydır c peptid testi isteme kurul günü iste düşük çıkıncada tip 2 de peki biz iyneyi günde 4 sefer boşunamı yiyoruz.değerlerimiz düşsün diye kendimize insülün takviye ediyoruz.sizde ben ğibi süpriz yaşamayın.

Merhaba Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım benim durumumda aynı seninkine benziyor şöyleki ben bir ay önce doktor bana tip iki şeker hastası olduğumu söyledi inisülün başlattı günde iki kez ama insülini karaciğerinde yağlanma olduğu için hap vermiyorum inğsülün ile başlatacağım gibi bir açıklama yaptı
İki ay sonra ben de sağlık kuruluna gireceğim 3/4 aylık şeker hastası olduğum için puan alabilir miyim bilmiyorum
İlaç raporum da tabii ki olduğum yazıyor bununla ilgili bana bir tavsiyen olabilir mi lütfen

Normalde devlet hastanesine başvurduğunda dahiliye doktoruna şeker hastasıyım dedinmi kullandığın ilaçları ve raporları istiyo eczaneden çıkart gel veya kendide bakabiliyo raporları e nabızdan. Saglık kuruluna girildiğinde kan tahlili yapılması bence çok mantıklı değil bazen konturole giitiğimde açlık 100 çıktığında oldu sabah 18 turuncu insülün kahvaltıdan sonra glifor kullandığım halde.ozaman 100 çıkıncada şekerin yok deyip oranda verilmemesi gerekiyo aslında allahtan onu yapmıyor yeni doktorlar.

Benim raporlar hepside tip 1 işte c peptid 2,4 ççıktığı için tip 2 dendi.her şerde bi hayır vardır derim ben . Hem moral olarak tam insilün bagımlısı olmadığımı öğrendim birazdaha azim ederek insülinden kurtulunca rapor içinde içim rahat olacak insülün kullanmadığım zamamlardada tip 2 olduğum için.

Size ve herkeze tafsiyem c peptid testi kesin yaptırın eger üniversiten rapor almayı düşünüyorsanız asistan doktorlar bu testi istiyorlar bilğinize.

Son düzenleme:
Üst Alt