Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastalığından kaynaklı komplikasyonlardan malulen emeklilik..?

cenker78

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşın malüllük için muracatı olacak şeker sorunu var şeker nörolojik ve göz koplıkasyonu var % 60 bu hastalıktan yeni rapor aldı şeker ve koplıkasyonnları tek hastalık sayılırmı burdan % 60 rapor alırsa emekli olabilirmi

şeker hastalıgından malülen emeliklik mümkün degil komplikasyonları ise baltazar ile hesaplanır... tip 1 diyabet iseniz maxsimum %40 alırsın + diger hastalıklar

ben şekerden dolayı %40 özürlü raporu aldım.ssk ya baş vurdum toplam prim gunum 5080 gun du emekli oldum.bu şartlara uyuyorsa defterdarlıktan hastaneye sevk ettirip rapor alıp ssk ya başvurmak gerekiyor

benim ögrenmek istedigim şeker hastalıgı ile buna baglı koplikasyonları tek hastalık sayılırmı tek hastalık sayılırsa malüllük oranı tutuyor

ben sadece şeker hastalığımıdan dolayı aldım % 40 ı oynak diyabet (kontrol edilemeyen dıyabet) yazıyordu raporumda.ayrıca 8 yıldır insilün pompası kullanıyorum.başka bir hastalık yok şu anda bende

Şeker hastalığına bağlı komplikasyonlar balthazard formülü ile toplanacağına göre aynı hastalık sayılmaz. Fakat bu konuda Bülent'in yukarıda verdiği linki inceleyin o konu önemli.

Üst Alt