Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastasıyım. Malulen nasıl emekli olabilirim?

can plt0534

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 8 senedir şeker hastasıyım 7 senedirde insülin kullanıyorum günde 4 sefer ayrı ayrı iki insülin kullanıyorum ssk primim 2000 iş günü hastalığından dolayı hiçbir yerde çalışmıyorum malulen nasıl emekli olabilirim?
Cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

tek hastalıktan en az %60 alman 10 yıl sigortalılık süresi ve 1800 prim olması gerekir ( primin tutuyor) ilk sigortalılık tarihini yazmamışsın

Ssk başlangıcı 93 senesi ama ara boşluğum çok var raporu nasıl alabiliriz?

ara boşluk önemli değil 10 yıl 1800 gün prim yıl ve primi doldurmuş bulunuyorsunuz ilinizdeki sgk gidip malulen emekli olmak istiyorum deyin hazır dilekçe var doldurun sizi hastaneye sevk ederler geçmiş olsun

Sadece tip 1 diyabetten %30 rapor alirsiniz. Bunu %40a cikaratabilirseniz 4680 gun ile emekli olabirsiniz. Bağkur için bu. SSK için ise 3760 gün ile emekli olursunuz.

benim raporum %58 şeker ve böbrek hastasıyım . hiç sigorta girişim yok kaç gün prim doldurursam emekli olabilirim malulen.

Üst Alt