Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastasıyım. Yararlanabileceğim haklar nelerdir?

ucaliskan11

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
20 nisan 1992 doğumluyum askerde şeker hastası oldugum tespit edildi ve heyete çıkıp 15 günlük askerken çürük raporu verildi şuan hiç bir yer şeker hastası olduğum için iş vermiyor maaş baglada bilirmiyim ne yapmm gerek

Şeker için alınabilecek oranlar;

A- Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20
B- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
C- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

___
% 40 almanız gerekiyor en az...

BU BİRAZ DA hastaneye bağlı doktora başlı ben ketoz gösteren komlikasyon yapmamış 20 yıllık diabetim ama %30 zor aldım ayrıca çölyak çıktıda 40 onunla zor aldım doktorlara bağlı vicdanlarına kalıyor pompa kullanıyorum oynak şeker var hipo hiper hepsi var gözlerde problem var çölyak var sadece çölyakla diabete 40 alabildim doktoru ve hastaneyi iyi seç

sen hastalığını sıkı takip et kurallarına uyy işe girdiğinde hasta olduğunu söyleme :D kimse anlamaz bilee :D ben saklayabiliyordum mesela :D

Üst Alt