Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

fotyu68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
açlık şekeri 110 ile 130 arası çıkıyor rapora müracaat etsem yüzde kaç alırım acaba görmede bozukluk var onunda etkeni olurmu 1978 doğumluyum 1998 giriş var sigortaya nereye muracat etmeliyim 3 yıldır dıyabet hastasıyım 2 kere komaya girdim birinde 650 şeker çıktı diğerinde 560 çıktı

tıp1 mi? tıp 2 mi hangi sisin tıp 1 (şeker hastasıım) %40 aldım

Bende tıp 1 hastasıyım pompa kullanıyorum ve % 46 aldım ama suan bu parorlar cok dustu yanı vermıyorlar yınede dene devlet hastanesıne gıt ve paror ıstıyorum de umarım alırsın benımde bı sorum var ben iş kur sayesınde ıs buldum ve calısıyorum ısyerınde bırıyle tartıstık ve cok agır kufurler ettı yetmıyor gıbı kulagıma darp aldım bende haklı olarak sıkayet ettım o kısıyı ama sonrasında patron hem benı hemde o kısıyı cıkartı benım ne yapmam gerek bılgısı olan varmı ben ısıme gerı donmek ısıyorum

hiç müracaat etmedim ama egerki erken emeklilik için yarayacaksa neden yararlanmayayımki onun için sizden bilgi almak istedim degermi yani uğraşmaya tip 1 veya tip 2 hangisi olur bilemem hangi değerlere göre veriyorlar bu oranları

sakatlık oranı cetveli 'ne göre;

1-Diabetes mellitus

a-Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20
b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

200'ün altında olduğunu söylemişsiniz doğrudan diabetten % 40 almanız imkansız görünüyor.. Ama görme bozukluğu için ayrı bir oran verilecektir şansınızı deneyin..

Üst Alt