Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şeker, hiper tansiyon ve polinöropati için verilecek rapor oranı..?
Selamlar
benim sorum; açlık kan şekeri 350 hba1c 14 hiper tansiyon ve polinöropatim var
vergi indirimi için yeterlimi konu hakkında bilgi alabilirmiyim
en az % 40 alman lazım vergi indirimi için... Ama sen daha fazlasını almaya bak çünkü Ankara'nın sağı solu belli olmuyor.. Hastanenin verdiği oranı bazen yükseltiyor bazen düşürüyor (Genellikle düşürüyor) ...
Yüksek mahkeme kararları Ankara'nın oran değiştirme vs yetkisi olmadığı yönündedir.. Ancak Ankara bu kararları kazımıyor.. 1920'lerde çıkmış bir kanuna göre işlem yaptıklarını söylemektedirler.. Devlet Vatandaşına çelme takmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor.. Yüksek mahkeme kararları ve yeni çıkan yönetmeliklerde de alınan raporların geçerli olduğu hiçbir kurum vs tarafından değiştirilemeyeceği yazıyor ama adamlar ben bilirim mantığı ile koltuk işgal etmeye devam ediyorlar.. Bunun en yakın tanığı benim.. Çünkü 3 yıldır bunun mücadelesini veriyorum
Mahkemenin verdiği kararlar bireysel olup, sadece mahkemeye veren kişi için uygulanır. Yani Ankara yine rapor oranlarınızı değiştirebilir, bunu engellemek için davayı kazanan kişinin mahkeme kararını emsal göstererek tekrar bireysel dava açmak gerekir.