Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker, hiper tansiyon ve polinöropati için verilecek rapor oranı..?

hyerli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamlar
benim sorum; açlık kan şekeri 350 hba1c 14 hiper tansiyon ve polinöropatim var
vergi indirimi için yeterlimi konu hakkında bilgi alabilirmiyim

şeker konusu %20-30-40 bu incelemelerden sonra belli oluyor.tansiyondan bana %10 polinöropati den %5 verdiler

cevap verdiğiniz için teşekkürler
diabet %30 hiper tansiyon %10 nöropati %5 sonuç ne olur

Bu oran vergi indirimi için yeterlimi acaba

en az % 40 alman lazım vergi indirimi için... Ama sen daha fazlasını almaya bak çünkü Ankara'nın sağı solu belli olmuyor.. Hastanenin verdiği oranı bazen yükseltiyor bazen düşürüyor (Genellikle düşürüyor) ...

Hastanenin vermiş olduğu özür oranını ankara nın değiştirme yetkisinin artık olmadığını biliyorum.yanlışmı anlamışım yardımcı olabilirmisiniz

Yüksek mahkeme kararları Ankara'nın oran değiştirme vs yetkisi olmadığı yönündedir.. Ancak Ankara bu kararları kazımıyor.. 1920'lerde :) çıkmış bir kanuna göre işlem yaptıklarını söylemektedirler.. Devlet Vatandaşına çelme takmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor.. Yüksek mahkeme kararları ve yeni çıkan yönetmeliklerde de alınan raporların geçerli olduğu hiçbir kurum vs tarafından değiştirilemeyeceği yazıyor ama adamlar ben bilirim mantığı ile koltuk işgal etmeye devam ediyorlar.. Bunun en yakın tanığı benim.. Çünkü 3 yıldır bunun mücadelesini veriyorum :(

Ufuk Bey merhaba

3600 günüm var

vergi indirimi için baş vuru yapacağım diyabet tip 1 hiper tansiyon ve nöropati var şimdi;
1- özür oranım ne olur
2- emeklilik hakeder miyim.

Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden çık teşekkürler

Mahkemenin verdiği kararlar bireysel olup, sadece mahkemeye veren kişi için uygulanır. Yani Ankara yine rapor oranlarınızı değiştirebilir, bunu engellemek için davayı kazanan kişinin mahkeme kararını emsal göstererek tekrar bireysel dava açmak gerekir.

Üst Alt