Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker ilacım sonlanırsa emekliliğime zarar gelir mi?

namzet

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Bugün sabah saat 09.50 itibarıyla diyabet polikliğine gittim. Tansiyon ve şeker hapı yazdırmak için.gitmişken üç aylık hba1c tahlillerimide yaptırayım dedim. Açlık şekerim 100 çıktı. üç aylık hba1c tahlilim 6.1 çıktı. Dikkat etmezsem 6.9 lara buluyor. Doktor günde 2 adet olan ilacımı 1'e düşürmemi
söyledi.üç ay sonra tahlillerim normal çıkarsa ilacı kesebileceğini söyledi. Fakat fazla yimeceğimi
diyetimi dikkat edeceğimi söyledi. Doktor şeker ilacımı iptal ederse emekliliğim iptal olabilirmi ? Raporum sürekli % 42 tansiyon, obezite, şeker.

Son düzenleme:
namzet

Emekli misiniz, vergi indirimi ile erken emekli mi oldunuz?

evet emekliyim sürekli vergi indirimi ile emekli oldum 2013 Ocak'ta.

Farz edelim ki doktor şekerin artık kabul edilebilir sınırlarda seyrettiğini gördü ve ilacı kesin dedi, yani kısmi bir iyileşme söz konusu oldu.
Ortada rapor yenileme gibi bir durum yok, kontrol yok, vergi indiriminiz sürekli. Kendi ayaklarınızla kapısına gitmedikten sonra sgk bunu nereden bilsin? Ancak ihbar gibi bir durumda ne olacağı hiç belli olmaz, zira kurum her zaman kontrol isteme hakkına sahiptir.
Hiç kurcalamayın, orda burda da dillendirmeyin bu konuyu. Durup duruken eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürülmez. :)

namzet Ne güzel emekli olmuşsun. Hayırlı olsun bu arada. Ufukalp hocam güzelce açıklamış. Bencede rahatına bak kafanıda ortalığıda karıştırma. Hastalıklarına verilen oranlar ne kadardı. Birde boy ve kilonuz ne kadardı.

namzet , Rapor u nasıl ve hangı nedenlerle aldın kaç seçeneklerle detay yazabilir misin.

namzet

Teorik olarak, emekliliğe temel olan durum ortadan kalkarsa ve sgk kontrol muayenesi ile bunu fark ederse, evet, emekliik sonlanabilir. Ama şeker hastalığı öyle düzelecek bir şey değil ki! Merak etmeyin, keyfinize bakın siz...

Üst Alt