Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker, kronik aktif hepatit ve alt ıslatma ile Bağkur'dan emekli olabilir mi?

Selcuk3104

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yaşım 44 sgk girişim askerden önce başladı. askerlikten kronik aktif hepatit sebebiyle çürük alarak ayrıldım
8 yıldır şekere bağlı alt islatma sorunu var geceleri istemsiz gündüz az ve fitiktan kaynaklı huzursuz bacak sendromu var ve bacağımda güç kaybı var ve 20dk kadar yürüyünce ayağımın altında taslasma oluşuyor yada ben öyle hissediyorum ve yürümekte zorlanıyorum.
Ayrıca 2 dizimde de menisküs var

7264 gün bagkurum var ve 5 ay önce iş yerimi iflas nedeniyle kapatmak zorunda kaldım ve gecinmekte zorlanmaya başladım.
Malulen yada engelli emeklilik bir şekilde emekli olabilir miyim

cevaplarinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılar

@Selcuk3104

erken emeklilik durumunuz mevcut.
bağkura başvurun sizi hastaneye sevk edecekler. gelen rapor dahilinde erken emekli olma şansınız çok yüksek. engelli emekliliği diye birşey yoktur. engelli olunmasından dolayı yaş şartına bakılmaksızın erken emeklilik vardır. buda normal yaşlılık emekliliğidir.
malülen emeklilikte bambaşka birşeydir. sizin durumunuz erken yaşlılık emekliliği olacaktır.

ozgurmeric74

Teşekkür ederim ozgurmeric74 peki birde bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Vergi indirimi emekliliği nedir.

Üst Alt