Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker nedeniyle ehliyetime kontrol şerhi koyuldu. Ne yapacağım?

gogo02

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
boğa bey ehliyet için aile hekimine gittim benim engelli raporumu görünce kardiyoloji,dahiliyeve genel cerraha gönderdi 103.03 heryıl kontrol ve gözlük zorunlulu çıktl şeker olunca göze vurma sebebiyle benim öğrenmek istediğim her yıl nasıl rappor yenilecğim ve her yıl ücret karşılığlml bu rapora ulaşcam

gogo02

Raporun bitmesine az bir süre kala bir göz doktoruna görünüp her şeyin yolunda olduğuna dair tek imzalı rapor almanız ve bunu sürücü belgeniz ile birlikte yanınızda taşımanız yeterli.

yalnız şerhi koyan genel cerrah igenel cerahtan mı randevu alıcam teşekkürler

genel cerrah bir yıl sonraa konrol muanesi koması ,obölümei gitmem gerekiyor aile hekimi sağlık raporu verebilirmi konrol muanesi için

gogo02 Hangi bölüm kontrole çağırmışsa oradan rapor almalısınız. Aile hekiminin böyle bir yetkisi yok.

2022 10. ayında kontrol muaynem var, sgk başvurmam gerekiyormu, yoksa yazımı geliyor, lütfen yardımcı olurmusunuz.

Üst Alt