Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şeker ve Myasthenia Gravis hastasıyım. Rapor oranım ne olur?

scorp06

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba

Ben 9 yıldır şeker hastasıyım geçen sene insüline başladım.Günde 4 doz insülin kullanıyorum ayrıca 2 tanede antidiabetik ilaç kullanıyorum.Ayrıca Myasthenia Gravis hastasıyım.Sol gözüm felç oldu.Çift görme bulanıklık ve sürekli kayma var.Engelli raporuna müracaat edeceğim.% olarak ne kadar rapor verirler.Bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Saygılarımla

scorp06

Cok gecmiş olsun
Şekerden 20
Almıştım başka rahatsızlıkla beraber 45 etti..
Bence gidip basvurunuzu yapın en azından zaman kaybetmemiş olursunuz..
Bütün rahatsızlıklarınızı yazın..
Oranlar hastalıklarınıza göre değerlendirilir..
İnşallah sonuca varırsınız..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scorp06
Rica ederim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

size birşey sormak istiyorum.Müracaat ettiğim hastane aynı zamanda hakem hastaneydi.Hastalıklarım diyabet 2 %20 hiperlipidemi %10
Hipertansiyon %10 myastenia gravis için % 20 ile %48 rapor verdiler.Ancak psikiyatri ye müracaat etmiştim.Antidepresan kullanıyordum.Doktor 1 sene teşhis tedavi sonrası muayene olduğu hastane sağlık kurulu tarafından değerlendirilmesi uygundur.yazdığı için rapor 1 yıllık.Vergi indirimi süreli mi olur süresiz mi? Çünkü hastalıklar kronik.Bilginiz varsa cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla

Üst Alt