Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sempatik olamama sorunu yaşayan var mı?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
344
Yüz ifadem donuk Jest&mimik de sınırlı Doktorum bunu , hastalığın "negatif" belirtilerine bağlıyor. "İlaçların etkisi de olabilir" diyor. Sebebi her neyse , bu durumdan hiç hoşnut değilim. Soğuk insan gibi algılanmak da istemiyorum.

Sempatik olup ne yapacaksın karizmatik ol daha iyi .

sempatık olamayan normal ınsanlarda var heskes sempatık olamaz . bı ınsana davranısların sozlerın sempatik gelır dıgerıne gelmez bu kişiden kişiye gorede değişir. Ayrıca hastalık mutlu olmana engel oldugu ıcın negatıf ruh halınde bulunman dogal.

Değerli yorumların için teşekkürler

Sen kendin ol. Ne yapacaksın hep mutlu gibi gözükmeyi. Herkes aynı olmak zorunda değil ki.

Bu zamanda toplum değer yargıları, kişisel ilşkiler hep yozlaştı, menfaat üzerinden yürümeye başladı.

O yüzden benim düşüncem sempatik bir insan olmak artık önemli olmuyor

Önemli olan mevkiniz, aktiviteleriniz, popüler olmanız, öne çıkmanız, vs. yani kısaca sempatiklik en son sırada.

Takmayın bu yüzden artısıyla eksisiye kendiniz olmaya bakın

Sizi kabul eden böyle etsin etmeyene bay bay, edene hay hay. Düşüncem bu yönde.

@-sungate

Güzel analizler yazmışsınız. """[FONT=sans-serif]Önemli olan mevkiniz, aktiviteleriniz, popüler olmanız, öne çıkmanız, vs.""" demişsiniz. Bu konuda pek sıkıntım yok. Masa başı rahat bir memurluk yapıyorum. İşimde oldukça verimliyim Bu da müdüründen memuruna kadar herkesin dikkatini çekip takdir topluyor Ama bu sempatik olamama sorununu,özellikle de karşı cinsle iletişim kurarken yaşıyorum. Birkaç defa görüşüp reddedildiğim durumları çok yaşadım Nasip kısmet diyip avunuyoruz...[/FONT]

Karşı cins mi ? Kadınlar karizmatiklere aşık olur sempatiklerle teselli olur.

Üst Alt