Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sen misin kebap askerlik yapan [O an]

dünyalı1

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
temel eğitim bitmiş usta birliklerine dağıtımımız yapılmış 8 saat nöbetle görevlendilmiştim :( kaçacak yer ararken öğrenci servisine muhafız arandığını duydum işte fırsat diyerek gönüllü oldum haftanın 5 günü lojmandan öğrencileri okula ordan tekrar lojmana bırakıyorduk geri kalan zamanda kantin mahsülleri tüketip tv izliyorduk

o sabah disko müzik eşliğinde lojmanlara giderken şarampole uçtuk taklaları sanki yavaş çekimde gibi hatırlıyorum
merkeze inmek için bizimle gelen bir asker şehit oldu şoför arkadaş birkaç kaburga ile kurtulurken benim de uzuuun tedavi sürecimin ilk adımlarına başlamış olduk

6 ay hiç yürüyemedim ameliyatlar ameliyatlar derken slalom pistine dönmüş bir omurga çarpma etkisiyle büyük ölçüde görmeyen sağ göz ve patlak kulak askerlik anılarımdaki yerini aldı

Çok geçmiş olsun. İnsanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Bundan sonraki yaşamınızda sağlık, mutluk ve başarı diliyorum.

Beterin Beteri Var ! derler . . Geçmemiştir eminim hele hele sonradan sakat olmak allah düşmanımın başına vermesin diyebilirim ama yinede geçmiş olsun . .

Hayatta hiç bişiyin önüne geçilmiyor.Yazılmışsa olur.Bize düşen Allah a sığınmak.Beterinden korunmak için dua etmek..İnşallah bundan sonrası için güzel şeyler yazılmıştır hayatına...

Allah şifa versin, İnsanların dünyada imtihanları farklı kimi fakirlikle, kimi hastalıkla, kimi evlat ile sınanmaktadır ,amaç bu sınavı en iyi şekilde geçebilmektedir.

çok geçmiş olsun kardeşim ,kendine iyi bak ,yine eskisi gibi saglıgına kavuşursun ,yeter ki iste azmet ,azmin elinden hiç bir şey kurtulmazmış:rolleyes:

Üst Alt