Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sendika bünyesindeki Engelliler Komisyon Başkanlığı'na katkı sunacak arkadaşlar..?

kenan06

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tüm Arkadaşlarıma merhaba

Ben Kenan. Ankara TCDD Genel Müdürlüğünde Memur olarak 10 senedir çalışmaktayım.TCDD bünyesinde faailyet gösteren Derneğimizde 2000-2004 yılları arasında 4 yıl boyunca yetkili görev yaptım. Daha sonra Derneğimiz TCDD dışına açılarak Kamuda Çalışan Engelliler Derneği olarak adını değiştirdi. Şu an halen faaliyet göstermektedir.
Ayrıca şu an özellikle Ulaştırma (TCDD, KGM,HGM Denizcilik, Türk Telekom,vs) koluna ait tüm birimlerinde çalışan Engelli arkadaşlarımızı kapsayan bir çalışma içine girmek üzereyiz.
Büyük ve Hükümetimizle bağlantısı olan yetkili bir Sendika çatısı altında ben ve Kurucu arkadaşlarımla birlikte ENGELLİLER KOMİSYON BAŞKANLIĞI'nı kurarak büyük bir özveri ile bu göreve talip olduk ve özellikle ulaştırma kolunda çalışan bizimle birlikte projelerimize, çalışmalarımıza katkıda bulunabilecek arkadaşlar arıyoruz.
Tabi ki diğer arkadaşlarımızın da görüşleri, önerileri ve istekleri gözardı edilmeyecektir. Amacımız engelli arkadaşlarımızın iş yaşantılarında, özel yaşantılarında karşılaştıkları sorunları çözebilmek.

Şimdiden katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

Ulaşmak istediğiniz taktirde cep no : 0533 5665839

Saygılarımla.

Teşekkür ederim Bülent Abi.
Ama arkadaşlarımız pek duyarlı değil sanırım. Ben projelerde çalışmalarda herkesin katkısı olsun istiyorum. Tek yürek tek bilek tek güç olsun istiyorum. Neyse elbet duyarlı arkadaşlar çıkacaktır. Saygılar.

başarılar dileriz siz sadece ulaştırmada çalışan arkadaşlar diyince biz diğer kamuda çalışan arkadaşlar sadece başarı dileklerinde bulunabiliriz

misceren arkadaşım
cümlemin içinde belirttim. Biz öncelikle Ulaştırma kolu bünyesinde bu oluşumu yaratıyoruz.çünkü balı bulunduğumuz Sendika Ulaştırma kolunda olduğu için ön planda başlangıcı Ulaştırma olarak aldık.Ama siz değerli arkadaşlarımında her türlü fikir, görüş ve isteklerine açığız. Kimseyi dışlama yapma gibi bir niyetimiz yok. ve ayrıca başarı dileklerin için tşk. Saygılar

ben şahsen payıma düşen görevi yapmaya hazırım aklınızın bir köşesinde bulunsun

teşekkür ederim. sizinle en kısa sürede diyaloğa geçeceğim.

Teşekkür ederim Bülent Abi.
Ama arkadaşlarımız pek duyarlı değil sanırım.
Yaa bu ne acele kardeşimm ;)
Başlığı açalı henüz 3 saat olmuş.. 20.000 üyenin anında ses vermesi gerektiğini düşünüyorsun her halde..:cool:

Duyarlılık, sanal âlem ve örgütlenme konusunda bu forumlarda çok şey yazıldı.. Daha da yazılacak..

http://www.engelliler.biz/forum/ayrimcilikla-mucadele-insan-toplum-siyaset-bugun-yarin/15762-otenazi-isteyen-tugrul-hoca-ve-duyarsizligimiz-tartisma.html#post178673

http://www.engelliler.biz/forum/ayrimcilikla-mucadele-insan-toplum-siyaset-bugun-yarin/18363-bezdik-adimiza-bagis-toplanmasindan-ozurluler-vakfi-ve-benzerleri-tartisma.html#post220398 (sadece iki örneği)

İnsanları yargılamadan önce olayla ilgili her ama her şeyin tarihçesini de bilmek gerekiyor!! ;)

Dernek olayına bir türlü sıcak bakamadım , sendikaya ha keza. Hep boşa kürek çekiliyormuş duygusu uyandırıyor bende . Ama Kenan'cım siz bana bakmayın tabi :) Çünkü ben emekli olana kadar bu duygudan kurtulabileceğimi zannetmiyorum. Ancak somut bir değişime şahit olursam inanabilirim belki :rolleyes:

Fikir alışverişi açısından bugünlerde en çok canımı sıkan konuya değineyim (ki zaten hepinizin bildiği durum) ;
Görev tahsisli lojman hakkı....
Yani ; Büyükbaşlar lojmana yerleşiyor ve 30 yıl bi fiil lojmanda ikamet ediyor. Zavallım engelli çalışan da karda buzda koltuk değneğiyle , tıklım tıklım otobüslerde işe gelebilmek için sürünüyor. Bu arkadaşlarım için üzülüyorum . Lojmanlarda engellilere özel kontenjan ayrılmalı. Var mı bu konuda yürüttüğünüz çalışma ?

Merhaba sema'cım nasılsın görüşemiyoruz bayadır.

Sen merak etme. bilinen tüm sıkıntıları masaya yatırıyoruz. sorunları elimizden geldiğince çözme yolunda gerekeni yapacağımızdan emin olabilirsin. Zaten bu lojman işi benimde canımı sıkıyor. gereken girişimleri yakın zamanda yapacaz.

kendine iyi bak. görüşmek üzere.

Merhaba Selda hanım

size de bu güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.İnşallah sorunlarımızı hep beraber tek yumruk şeklinde çözecez.

Saygılar.

sanada teşekkür ediyorum Kalem

inşallah başarı elde ettiğimiz taktirde bu hepimizin başarısı olacaktır.

başarılar diliyorum kenan kardeşim allah yolunuzu açık etsin sizin TCDD de şu an ANKARA DA makinist olarak çalışan ve sendika işçi temsilciligi yapan kardeşim kadar sevdigim ' (yanlışım yoktur umarım ) hasan kardeşimin size herhangi bir yardımı olabilecekse benimde hasan kardeşimin nezdinde gereken temasa gecmemi isterseniz seve seve yapacagımı bilmenizi isterim. tekrar başarılar diliyorum.... sevgiyle ...

kenan06
inşallah emeyın karşılığını alırsın
başarı olmanı yurekten dılerım
allah yrdımcınız olsun

Sağolasın...
Başarılar diliyorum :)

Koca Çorumlu ve Sahaf arkadaşlarım ve ayrıca Semacım

sizede teşekkür ediyorum. Bu arada Koca çorumlu arkadaşım. Bahsettiğin Ankarada çalışan Makinist acaba Hasan BÜYÜKAKÇA mı? ve ayrıca ilgin içinde teşekkür ederim.

Saygılar.

Üst Alt