Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sendika sözleşmesine protez şartı koydurabilir miyiz?

Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar benim şöyle bir istegim var kamuda sözleşmeli personel olarak çalışıyorum 2012/2013 yıl sözleşmesini yapıyorlar son aşamalara gelindi sendikacılara söyledim engelli personelin enbüyük sıkıntısı prote,ortez vb cihazlar çok yüksek maliyetleri var sgk 5 yılda bir karşılıyor ve cihazlar yeri geliyor 15 ayda yenilenmesi gerekiyor(eskiyo,kırılıyor vs)bbu kısa süre zamanında olan yenileme işlemleri engellinin cebinden çıkıyor ve bizler için yüksek maliyetler oldugu için belimizi büküyor dedim sendikacılarda kurum tamamını olmasada belirli bir yüzdesini karşılasa örn: %40 ını bana şöyle bir öneri sundu başka bir kurum veya yasada engelliler için (sözleşme)böyle bir resmi dayanak varmı varsa onu masada sunarız ve derizki falanca belediyenin sendika sözleşmesinde bu şart var deriz işimiz biraz daha kolaylaşır dedi emsal istiyorlar benden şifayen söylersek pek kale almazlar diyor sendika benim bu konuda bilğisi olan arkadaşlardan ricam bilğiniz varsa buradan paylaşırmısınız teşekkürler.

Üst Alt