Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Senenin 6 ayı başka adreste ikamet etmek 2022 aylığı almaya engel olur mu?

Gannicuzz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bişi sormak istiyorum ben 6 ay ailemle 6 ay kendim yaşıyorum ikamet adresimde tekim ama ailemle yaşadığım sure 6 ay yani 2022 aylığına başvursam çıkar mı

Son düzenleme:
niçin ayrı yaşıosunuz öğrencımsınız.aile ile yaşadıgnda şartların tutmuosa alamazsın.tek yaşarken tuto ıse alırsın ama 6 ay gibi uzn bi süre ayrı yerde kalırsanız kontrole geldıklerınde bulamazlar ve yanlış beyan dıe baglı olan maaşı keserler ama şöle olabilir 6 ay için farklı bı yere gıdecegınızı vakıfa bıldırısenız problem olmayabılır

Ben köyü sevdigim için onlar kışın diğer eve gidiyorlar ben kalıyorum durumu böylece anlatayım değil mi eksiksiz.6 aylığına mi baglarlar yoksa hep devam mı eder birde pazartesi başvursam diğer ay 2 aylık mi alırım çıkarsa

Gannicuzz
net bişi diyeme çünkü 2 ikametınız oluyo.burda işlem kuruma bildirecegınız evın durumu geçerlı olur.yani şöyle.aiel ile kaldgın evde başvuru edersen orası yok tek kaldıgn evde başvuru ederse ordakı bilgilerin geçerlı ve şartların tutarsa maaş baglanır ve.bağlanma durumunda bağlandıgı günden değil başvuru edilen günden itibaren biriken olursa onları alırsınız. bu tek maaş olabileceği gibi 2 ya da daha fazla aylıkta olabilir.çünkü başvuru yapılan yerdekı yogunluga göre işlemler uzun sürebiliyo.
bence başvuru yapıp ugrasmadan evvel vakıfa gedıp durum bu deyin.ordakıler olumlu yaklasırsa öle başvuru edersınız

Üst Alt