Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..

ada

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
iclal aydın sabah misafirim bugün ....

seni seviyorum şiiri winapım da yıllar önce radyo programlarım esnasında bazen konuk ederdim şiir seven dostların evlerine....

bakıyorum da devirdiğim yıllar geride kalırken,iş hayatı diye adlandırdığımız, yaşamakla sınırlandırdığımız hayat sahasında koşuşturma devam etmekte,herşeyden uzak...

neyden bahsediyordum nereye yol aldım ...

iclal aydın seni seviyorum şiiri....

***Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi...

Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi

İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri***

yıllar öncesine gittim sabah sabah...
ilkokul yılları ve platonik aşklar...adı Tolgaydı..Hemen altımızdaki dairede yaşıyordu ailesiyle..yakışıklıydı ve en yakın arkadaşımla ona aşıktık:) ve diğer mahalledeki kızlarda ona aşıktı:) ama bu rekabeti hiç getirmedi hep uzaktan seyretmekle yetinenlerdendik biz...

müşerref(en yakın arkadaşım),onunla gözlerdik pencereler de tolganın gelişini..akıllıydı ..bu nedenle 2 sınıf yukarıdan başlamıştı okula..bizden 2 yaş büyüktü üstelik..apartmanın girişinde bir bank vardı,ve her akşam üstü gençler o bankta oturur sohbet ederlerdi,mahalle aralarında top koşturduktan sonra...müşerref beni o,o bankta otururken;mutlaka çağırırdı...

**SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu..**

hayran hayran izlerdik balkondan..gündem maddemiz mutlaka tolga olurdu akşamları...ama kıskançlık yoktu arkadaşımla aramızda..biz onu seviyorduk ve onun haberi yoktu...

***Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesten başkaydı işte...

Güldüğü zaman yukarıya bakardı;

Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı...

Ne güzeldiler sen bilmiyordun...

BEN SENİ SEVİYORDUM...***

onca gencin arasında nedense o bambaşkaydı...bir kerecik,yanından geçerken bir cümle söyleseydi sanırım uzun bir zaman kendime gelemezdim ya...bırakın bir cümleyi başını çevirip bakmazdı bile...dedim ya o herkesten başkaydı...
***Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler

Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu

Geri dönüyordu, çoğalarak

Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteleyişim oluyordun

Kalp ağrısı oluyordun,***

okul yıllarımda aynı koridorları arşınlarken tolgayla, her ders zilinden sonra karşılaşma umuduyla çıkardım koridorlara ve okul bahçesine..genelde sonuç hep hüsrandı ama bir umut işte o yıllarda da vardı...o benim için mutluluk,gördüğüm anda renk değişimiydi...o bilmiyordu...

***Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk,

Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyorduk ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk

Cesurduk...***

sonra bir gün sıra arkadaşıma anlattım onu,okulda da onunla izlemeye başladık tolgayı...ve bir gün bana **kızım bir mektup yaz posta kutusuna atsana dedi** bunu yapacak kadar cesur da oldum bir gün ve müşerrefle yazdık mektupu...mektuptan da öte bişey kalem sanki sustu..kelamları tükettik...tek bir cümle SENİ SEVİYORUM ....müşerref**yaaa seviyoruz yaz** dedi ..olmaz dedim **SENİ SEVİYORUM** müşerref küsmedi o benim en iyi arkadaşımdı ..

***Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun***

Tolga hasta fenerbahçeliydi...her fener maçını izlerken tv de mutlaka bağırır tezahuratlar yapardı takımına ve ben bir üst katta oturduğum için bardakla dinler sesini duydukça mutlu olurdum...

***Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra

Yağmurlar yağdı, serin haziran akşamları***

ve bir gün...başka bir şehre çıktı tayinimiz...ve bir haziran topladık eşyalarımızı Sakarya ya göç..Lüleburgaz ve TOLGA geride kaldı..

Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun

Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi...

Hiçbir zaman kirlenmeyen bir aşktı o zamana ait...gözyaşlarımın mutluluktan aktığı,geçmişimin en saf duygusu...ne oldu nerde ne yapar ...hoş haberim yok...iyi ki hiç söylememişim ve iyi ki hiç kirlenmemiş içimde...
Ben onu sevdim ve onun haberi yoktu...

27/09/2007 E.T(Ada)

içimden geldi öylesine.....

teşekürler ada
sanırım bu başlıgokuyan herkes
geriye dogru :arrow: bir yolculuk yapacak
ve bu türden herkesin bir veya birkaç tane
aşkı vardırrr... :cry:

merhaba ada ,kaç yıl oldu bu olay olalı ve sen şimdi ne durumdasın birlite olduğun bi arkadaşın varmı hikayen çok ilgimi çekti ve çok hoşuma gitti senin yerinde ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama bilmeliydi bence ben böyle düşünüyorum.kısmetinde o kişi varsa nerde olursa olsun bigün olur ben buna inanıyorum.

skolyozkız,

bir anı çektim ve bu çıktı..s evgili skolyozkız...
yılları devirdik nerden bakarsan 15 yılı geçmiş bir anı bu bende...:) güzeldi ve usuma düşünce paylaşmak istedim..ben şimdi gayet iyiyim,özel soruya istinanen cevabım aşk sıfırı tüketeli çok oldu lugatımda...evet herşey kader kısmet ..:)

Re: [Yaşam] Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..

içimden geldi öylesine.....

iyiki içinden gelmiş ada...

hayatının en güzel anlarından birini bizlerle paylaştın. teşekkürler...

Re: [Yaşam] Seni seviyordum ve senin haberin yoktu..

** SENİ SEVİYORDUM**

Cesurduk...

Hiçbir zaman kirlenmeyen bir aşktı o zamana ait...gözyaşlarımın mutluluktan aktığı,geçmişimin en saf duygusu...ne oldu nerde ne yapar ...hoş haberim yok...iyi ki hiç söylememişim ve iyi ki hiç kirlenmemiş içimde...
Ben onu sevdim ve onun haberi yoktu...

içimden geldi öylesine.....ne iyi etmişsin sevgili ada :D teşekkürler

sevgili ada
içimden gelenleri yazayım birgün diyorum
senin gibi işte böyle..
yüreğimden kopuyor
boğazıma kadar geliyor
yumruk olup oturuyor
yutkunuyorum
yutkunuyorum
geldiği yere yani yüreğimdeki ıssız ve karanlık köşesine
geri dönüyor

..ve hayat devam ediyor

Hayatının en güzel anılarından birini benim en çok sevdiğim şiirlerden biriyle anlatmışsın.Büyük bir zevkle okudum çok teşekkürler paylaştığın için.

Ne güzel yazmışsın ada.. İçinden geldiği gibi tüm saflığıyla anlatmışsın... Evet bizide eskilere götürdün ve gülümsettin.. Teşekkürler bizimle paylaştığın için..

:) hey gidi;
pek platonik olmasa da benim de bi zamanlar bi tolga'm vardi :)... ama ilkokul yillarimda degil, cok daha sonra... cocuklugumdaki platonik ashklara gelince; ohohohooo! sayisi belirsiz, iki üc günde bi deishiodu walla :)...

anlashilan;
ben bu "Yaşama Dair Anı, Düşünce ve Duygularımız" bölümünü daha cok ziaret etmem gerekio :)... bishiler depreshtirdin icimde :)... ellerine saalik, ada :)... yazini okumadim, hüüp diye ictim :)...

sevgiler...

Aaah ilk aşklaar aah.. Hele hele platonikse vay geldi haline..:)

Çocuk yaşlarda yaşanan aşkların yeri bambaşka.. Beyin gelişimini tam olarak tamamlamadığı için, karakter, kişilik henüz havalarda uçtuğu, yerine oturmadığı için sevileni büyütdükçe büyütüyor insan gözünde gönlünde, benimde var öyle bir hikayem..:)

Sıradan bir gülüşü, bir bakışı, bir duruşu devleşirdi benim içimde.. "Herkesten farklı işte" derdim ben de.. O yıllarımı zaman zaman hatırlıyorum da, "ne kadar romantikmişin, ne kadar kör, ne kadar salak, kızım beeee ıııy" diyorum kendi kendime, sevimsiz birşey artık benim için duygusallık.. Kıskanmayı bile bencillik olarak görüp "Mutlu ol yeter" diyebilecek kadar vazgeçmiştim kendimden, sev babam sev..:)

"Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herşeyi erteleyişim oluyordun"

"O ses" uğruna hayatımı erteleyişim, kaybettiğim onlarca yıl, en eeen büyük pişmanlığım.. Değer miydi? Hayır! "Ölene kadar seveceğim onu, öleene kadaaar bekleyeceğim" derdim.. Adam hayatını yaşıyor, salak ben beklemedeyim.. Hayatım pausede..:) Üstelik en ufak bir umut ışığı bilem yok.. Bugün halaa bekliyor olsaydım yaklaşık 19 yıllık bir aşk hikayem olacaktı.. Vay anası yaw.. 19 yıl önce ki benle bugün ki ben arasında müthiş bir değişim var kendime şaşıyorum..:) Hiç değişmicem zannedip kendi kendimi kahrediyordum da..:D Sanki madalya takacaklardı bana bekliyorum diye.. Fantastik inançlarım vardı "Mahşerde bulaşacaktık" Eski türk filmlerindeki gibi öldüğüm zaman ruhum ilk onu ziyaret edecekti falan filaan..:D

"Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra"

O Mahur beste çalar, Müjgan'la ben çoook ağlaşırdık (1994).. Radyo dinlemiyorum artık! şarkılara tahammülüm yok.. Şiirlerede..:)

Sonunu göremediğiniz hikayelere kendinizi fazla kaptırmayın bebeler..:) Amasya'nın bardağaa biri olmasa biri dahaa deyiip çıkın işin içinden.. Yok ahlaki değerlerim, yok efendim aşkın büyüsü, aman işte unutamam, o herkesten farklı (yok öyle bişi, herkes gibi sıradan bir insan işte) ben onun üstüne bir başkasını sevemem, falan vesaire takmayın! Verdiğiniz değerin karşılığını ne eksik, ne fazla alamıyorsanız zorlamayın..

Yeni maceralara yelken açın, saplanmayın.. Gerçi şimdiki yeni nesil bize göre bence çok daha zeki ve hayatını yaşamasını biliyor.. Benim yeni yetme zamanlarımda insanlar aşklarından verem oluyor ve ölüyordu, biz de ablalarımızı, abilerimizi örnek alıyorduk kendimize marifetmiş gibi..:)

Körü körüne bağlanmamakta fayda var.. Her platonik aşk ucuz atlatılamayabiliyor daa..:)

Üst Alt