Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Senin burcun ne !

Haticenuur

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
MART ayının en şanslı burçları, BU AY SİZİN AYINIZ ☺; Kova, Başak, Koç, Yay, Yengeç ve Oğlak
KOǒu da kırdılar,kırılmamış gibi yaptı.

BALIK vazgeçmedi,sadece yoruldu.
KOVA’nın keşke hiç tanımasaydım dediği çok insan var.
OĞLAK’ın hayatından giden herkes unutulmayı haketmiştir.
YAY’ın güçlü olması lazım,her şeye rağmen
AKREP çok gülüp,az mutlu olan insanlardır.
TERAZİ sevdiği kadar affeder.
BAŞAK’ın morali bozuk olduğunda her şeyden nefret ediyor.
ASLAN: Bazı insanlar Aslan’ın her şeyiydi,hiç olmayı seçtiler.
YENGEÇ: Kırılmış bir Yengeç çok güzel susar,her şeyine hasret kalırsın.
BALIK birini tutup tüm dertlerini anlatmak istiyor içi doldu taştı artık.
OĞLAK sevmek istiyor ama doğru kişiyi bulana kadar canı çıkıyor be.
YAY egosu yüksek,karakteri düşük insanları hayatında istemiyor.
AKREP’in boğulması için suya ihtiyacı yoktur.Kendi düşünceleri yeter.

hatice canın çokmu sıkılıyor senin iki de bir konu açıyorsun açtığın konutyu tekrar açıyorsun evleneceğin erkeğe şimdiden özel mektup yazıp herkesle paylaşıyorsun ve daha bir sürü örgü ör dantel ör lise kitaplarına çalış her kes burcunu biliyor ne gerek var yani bunlara

Izin verirse onu sizden alacagim ama o zaman da hatice nerdesin diye aramayin hilal72 abla

Abbas abi hatice arkadaş edinme konularında çok seçici birisi :) Bence bu kadar net konuşma :) Bu arada konu açılmışken boşa gitmesin :) TERAZİ .

al oğlum al ben verdim gitti kızı sana

Sağol hilal72 abla benim için onun mutlulugudur inşallah herkes mutlu olur
@1şans doğru bu hayatta doğru insani bulmak zor tabi her konu hak veriyom ona

Alıntıdır "Zeyd ibni Halid el-Cühenî (Radiyallahu Anh) şöyle dedi:
“Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) Hudeybiye’de gece yağan yağmurun ardından sabah namazını kıldırdı. Namazı bitirince insanlara yöneldi ve şöyle dedi:

‘Rabbinizin ne dediğini biliyor musunuz?’ Sahabeler:
−Allah ve Rasulü daha iyi bilir dediler. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) şöyle buyurdu:
−‘Allah-u Teâlâ dedi ki: Kullarımdan bazıları bana inanmış, bazıları da inkâr etmiş oldu. Kim Allah’ın kerem ve rahmetiyle bize yağmur yağdı derse o kimse inanmış ve burçların tesirini inkâr etmiştir. Kim de şu ve şu yıldızın etkisiyle bize yağmur yağdı derse o kimse beni inkâr etmiş ve burçların tesirine inanmıştır.”
Buhari

Dergi ve gazetelerdeki şans burçlarına bakmak da bu anlamdadır. Kısmetinde yıldızların ve gezegenlerin etkisi olduğuna inanırsa müşrik’tir. Eğlence olsun diye okursa asidir, günahkârdır. Çünkü şirk olan bir şeyi okuyarak eğlenmek caiz değildir. Ayrıca, şeytan kalbine yazılanlara inanmayı sokabilir. Şirk’e düşmesine sebep olur.
Allah (Azze ve Celle) faydalı kılmadığı şeylerde faydalı olduğuna inanmak da şirk’tir. "

Üst Alt