Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sensori neural (sinirsel) işitme kaybı için işitme cihazı önerisi olan var mı?

mai80

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
SENSORİ NEURAL (SİNİRSEL) işitme kaybında işitmekten çok sorun anlayamamak bildiğim kadar ki bende bu sorunu yaşıyorum.4 senedir kullandığım puretone kulak içi cihazı değiştirmek istiyorum.Sesten çok konuşmayı ön plana çıkarabilen ve bu sorunu atlatabilen bir arkadaş var mı acaba? Hangi cihaz uygun olur her cihazı deneme aşamasına geldim artık. Fiyat çok önemli değil bu sorunu çözecek cihaz var mı ? Bu sebotek hd ilgimi çekti ama karar veremedim.Bir de SENSORİ NEURAL hakkında bir yazı buldum linkini ekliyeyim .Belki ilgi çeker :)
http://www.klinikodyoloji.com/pdf/Cift_Mikrofon.pdf

EXSİLENT yeni nesil cihazları denemende fayda var ben fiyatını araştırdım programı puretone cic cihazdan daha gelişmiş.Ortama uygun sesleri ayarlıyor.Denemek için gittiğimde kendi sesimi çok farklı hissettim ayrıca puretone ile farkı yok gibiydi zamanla farkını görürsün dedi odyocu.

Evet ben exsilent i Ankarada gördüm de denemek nasip olmadı gerçi.Ben de sabo hd yi denedim ama sanırım cihazı noral yaşam sırasında denemek lazım .Çünkü ses açısından bana sanki aynıymış gibi geldi.O kadar para vermek yerine şimdilik bunlarla devam edeyim dedim.Ama artık zamanı geldi sanırım :)

isitme kayiplarinda genellikle cogu sinirsel galiba isitme cihazlarida iste burda sorun yaratabiliyor anlama acisindan
yoksa isitme cihazi degil herhangi bir ses yuseltici daha olmadi siradan analog cihazlar haydi haydi isgorur herhalde
cift mikrofon evet birde frekans araligi onemli onemli olmasinadaaa
hangi marka hangi satici firmaya gidersek gidelim ticari kaygi ve daha cok para kazanma dertleri
parasini verelim alalim bakimini yaptiralim tamam onlarda iyi egittikleri insan halinden anlayan ayarliyacaklari satacaklari isitme cihazlarinin ne gibi islevi oldugunu iyi bilen odyometrist calistirsalar amennna
cihazdan cok ayarlamaya odaklanan bi kafa tasiyan odyomotrist lazim sinirsel kayiplarda
onune gelen cihaz satarsa onune gelen odyometrist gecinirse sinirsel kayiplarda para dokeriz anca isitme cihazlarina

Üst Alt