Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sensorimotor polinoropati ve ramotoit atrit için hangi oranda rapor verilir?

sifasizsiniz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba herkese öncelikle acil şifala. rEngin bilgilerinize ihtiyacim var

Ben 15 seneden beri sensorimotor polinoropati hastasının yürüme de zorluk kuvvetsizlik cabuk yorulma ve ayak parmaklarimda sekil bozukluğu ve hissetmeme mevcut
ayrıca kollarimda aşırı kuvvetsizlik hareketten sonra ellerde titreme ve uyusma oluyor aksamlarida bütün vücut ağrı içinde geciyor

2012 yılında ise ramotoit atrit teşhisi konuldu bundada el parmaklarim şişip hareket ettiremiyorum kollarimida kaldiramiyorum

hastaliklarimlada barışık bi insanım Allaha şükür

2006 yılında nörolojik hastaligim yuzinden askerlik dolayısıylada gata dan askerlikten muaf raporu verdiler
Devlet hastanesinden hastaliklarimin belgeleriyle ve gatanin raporuyla başvuru yapsam % 40 raporu alabilir miyim

Bilgilerinizi paylasirsaniz çok sevinirim. Hepinizden Allah razi olsunHerkese sağlıklı huzurlu günler...

İkisi için de ne kadar oran verileceği konusunda bir şey diyemeyiz, çünkü sizde yol açtığı hasarlara göre puanlama yapılır.

Ayak parmaklarimi kullanamadigim için dengemi sagliyamiyorum cabuk yoruluyorum sabah ise basladigimda öğlene kadar artik elden ayaktan dusuyorum ve agrilarim başlıyor ellerimde ise şişme olduğu zaman en basitinden kiyafetlerimi bile giyemiyorum bende bıraktığı hasarlar simdilik boyle ve benzeri şeyler bu durumlarla da karsilastigimda karamsarliga kapiliyorum

Üst Alt